Reklama

Reklama

Norman sa snaží zrekonštruovať matkine činy. Marion urobí impulzívne rozhodnutie. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Heh, tak sa teda serial napojil castou linie na povodny film a blondavu uctovnicku v povodnom filme hra Rihanna a ma hotovost o jednu nulu v rade vyssiu. :D Meh...slabsia cast, ktoru vyvazuje iba absencia "Normininej personifikacie". ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Norman sa ráno zobudí a má okno. Na pohode mu nepridá ani to, že mu volá šerifka. Keď mu však o čosi neskôr zavolá Madelaine Loomisová Normanovi odľahne, pretože ona je posledné, čo si pred výpadkom pamätá. Šerifka ho pri rozhovore iba varuje pred Romerom a pýta sa Normana na dôvod, prečo bol za ním vo väznici. Norman Madelaine oznámi, že ju Sam podvádza, ona mu však neverí. Samova milenka, ktorá pracuje v realitnej kancelárii využije príležitosť, keď ju šéf poverí vložením sumy 400k šejkodolárov do banky, peniaze ukradne a vydá sa za Samom do White Pine Bay. Emma objaví náušnicu a Dylan jej oznámi, že patrila jej matke a že Norman pravdepodobne stojí za jej zmiznutím.Norman sa zastaví v bare, z ktorého zápalky našiel doma ráno po výpadku a spomenie si, čo tam večer predtým robil. Samova priateľka mieri k Batesovmu motelu, kde sa má so Samom stretnúť...Zapracovanie hlavnej zápletky pôvodného Psycha do piatej série je výborným nápadom, takže sa nakoniec predsa len dočkáme remaku sprchovej scény. Emmino správanie v piatej sérii by si zaslúžilo, aby pribudla na zoznam Normanových obetí. Batesov motel zreje ako víno a jeho piata séria je asi najlepšou sériou akéhokoľvek seriálu vôbec. ()

Reklama

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S Normanem chce mluvit šerif. Ptá se na Romera. Norman jede do baru. Marion sebere peníze a jede za Samem.. Norman jde do baru a všichni hi poznávají jako Normu. Norman si při setkání se svým bývalým psychiatrem přizná pravdu. Někdy matku vidí, i když tam ve skutečnosti není...Emma najde doma náušnici. Dylan jí prozradí, že byla její matky. A také vysloví podezření, že jí Norman ublížil. A také, že Norman zabil svého otce. K Bates motelu přijíždí Marion, milenka Sama Loomise... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama