Reklama

Reklama

Amadeo žije v malom meste. Pracuje v bare a hrá stolný futbal lepšie ako ktokoľvek iný. Miluje Lauru, ale ona o tom nevie. Jeho jednoduchá rutinná práca sa rúca, keď sa do ich mestečka vracia Ace, v súčasnosti najlepší futbalista na svete a chce sa pomstiť za jedinú porážku, ktorú kedy utrpel. Amadeov bar, stolný futbal a dokonca i duša sú zničené. V tom objaví niečo magické: hráči z jeho milovaného stolného futbalu začali rozprávať... a veľa! Spoločne sa vydajú na cestu plnú dobrodružstva pre záchranu Laury a ich mesta. Počas cesty sa z nich stane pravý tím. Hurá na futbal je nový španielsky animák pre celú rodinu. (Continental film)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Už je to tady, to si nemůžu nechat ujít. Jejich produkční tým to s tímhle filmem neměl vůbec jednoduchý.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

 A co mě těší, že fotbalová akce je ve filmu prý opravdu strhující. -- You would think that Tangled has set the bar in animation films, with the 260 millions it has cost to be made. Metegol was made with a much lower budget, just 20 millions of dollars. But you don't realize the difference of budgets. In fact you don't realize this is not a film made by Pixar nor Dreamworks. Metegol makes the eye-candy enthusiast rejoice in the vividness of the sequences, and makes the spectators hold tight in their seats as the action-paced scenes go on. In animation academies and schools, one of the classic tests you would have is to make an animation of a ball jumping. In Metegol you see the ball jumping, bouncing around the corners, passing between legs, hitting the body parts, kicked, flying, zig-zagging, being head-butted, being stopped by a player's foot, being handled in several football tricks, and so on

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

Jde o dosud nejdražší argentinský film (rozpočet 22 mil. dolarů, všechno domácí peníze). Co mě ale těší je, že po atraktivních ukázkách se film dočkal i velmi pozitivních recenzí, prý je plně srovnatelný s pixarovkami. A diváci berou kina útokem, zdá se, že film zbourá všechny rekordy, návštěvnost za první den promítání byla 104 tisíc diváků, vyšší nikdy v historii nebyla.

Súvisiace novinky

4. ročník Festivalu argentinského filmu

4. ročník Festivalu argentinského filmu

16.10.2015

Palác Lucerna v Praze ve spolupráci s Velvyslanectvím Argentinské republiky představují 4. ročník festivalu CINE ARGENTINO - Festivalu argentinského filmu, který proběhne ve dnech 15. – 20.10.2015.… (viac)

Reklama

Reklama