Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nela Pocisková vo svojej životnej role, kde je pred kamerami asi každú sekundu. Čo na tom, že do väčšiny tých scén je tlačená nasilu, len aby tam bola :D A tá dynamika deja, kde z jednej situácie sa stane po prejdení pár krokov druhá, kde sa asi tri minúty hovorí o "cikaní a kakaní" ich štvornohého miláčika,ktorá následne sa strhne v inú situáciu v pivničke, kde sa stretávame s úchvatným dialógom typu "A čo také chýba tomu vínu? - Chuť lásky"...presne na toto sa čakalo :D ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Mám rád pôvodné seriály , ale tieto nové " výtvory " sa akosi začali podobať na venezuelsko - argentínske somariny. Jednoducho je to slabučké a naivné !!!! Herci musia hrať , aby si zarobili - z niektorých sa stanú "hviezdy " , ktoré po prekročení hraníc nik nepozná a u nás sa idú s nimi bulvárne denníky pokakať... Toto je neskonalé blato...... hodnotím 5%. ()

Reklama

RoxaNie 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdičku za Hilmerovej kabelku a Lojove sako. Ináč je tento seriál obrovským sklamaním. Keby ho skončili jednou, či dvoma sériami, ešte by bol ok, pretože o víne a rozhádaných rodinách sme tu ešte seriál nemali. Pri týchto seriáloch musia ľudia tieto seriály dopozerať len zo zo zotrvačnosti. ()

Defaultovna odpad!

všetky recenzie používateľa

V čom spočíva najväčšia slabina slovenských "nekonečných" seriálov? Problém nie je v zlej myšlienke či scénari. Keby panelákový, alebo búrlivovínový skript dostal do ruky povedzme nejaký škandinávec, bola by z toho psychologická dráma ako remeň. Lenže: 1) Toporné a teatrálne postavy, zahrané nesympatickými hercami, recyklovanými z množstva podobných seriálov pôsobia otravne ešte skôr než otvoria ústa 2) Keď už tie ústa otvoria, zistíme, že dialógy sú neprirodzené bez štipky inteligentného humoru 3) Snaha producentov o čo najväčšie napätie a akciu prerastá do preexponovaných zápletiek "každý s každým každému za chrbtom", ktoré sa vyskytujú frekvenciou jedna v každej epizóde 4) Nehovoriac o názve seriálu a zvučke, ktoré predpovedajú záruku "skvelej" rodinnej zábavy každý deň pred televíznymi novinami na Narkóze. Aby sa nepovedalo, že som len kritik z princípu, zhliadla som jednu celú epizódu, na základe ktorej ukladám trashové hodnotenie. Z mojej strany niet čo dodať. ()

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľné ako ma naše seriály dokážu na začiatku baviť a ako ich následne dokážem znenávidieť. Úplne otrasné správanie sa tvorcov s mottom "vytrieskajme z toho čo sa dá" je tak okaté a aspoň trocha vnímavého diváka musí uraziť. Kedy už konečne pochopia, že nejde o kvantitu ale o kvalitu? O to, aby každá časť dávkovala postupne napätie a aby sa divák nevedel dočkať ďalšej časti, ktorá samozrejme nepôjde každých 24 hodín? ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Ninine (Nela Pocisková) BMW má značku začínajúcu písmenami VI, čo naznačuje, že vymyslené mesto Vínne je minimálne okresné mesto. (kacer4)
  • Kvôli príbehu boli vytvorené dve fiktívne značky Víno Dolinský a Rozner Wine. Taktiež im privlastnili vlastné etikety, nalepené na fľašiach. (Johnny.ARN)
  • Pre kostymérky bol asi najväčší problém prívesok Niny Dolinskej (Nela Pocisková), ktorý sa im nepodarilo zohnať ani počas troch týždňov, a tak musel pricestovať až z Prahy. (Zdroj: markiza.sk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené