Reklama

Reklama

Bučkovci

(relácia)
  • Slovensko Bučkovci - SLNKO, SENO, DEDINA (viac)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

V prvej časti show Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (69)

*CARNIFEX*

všetky recenzie používateľa

Chceli by sme takýchto relácii viac :) Potom si totiž človek veľmi rýchlo uvedomí, aký je vo všetkej počestnosti - "inteligentný". Bučkovci ako rodina, rozhodne nie sú "odpad". Je to proste klasická família, žijúca v tejto krajine, ktorá sa neštíti za pár €, prezentovať svoju vrodenú "jednoduchosť". Každopádne, názor užívateľa: "MichelSmith-a" : Nesporne zábava pre inteligentných, tých čo pochopili, že zložité filmy pre zložitých ľudí, sú už "out", pričom v dnešnej dobe, kedy vám z toho už jebe, a nespáchali ste samovraždu len preto, že čakáte pre pocit životnej útechy na smrť suseda, ktorého pes vám každé ráno osere trávník, je lepšie byt jednoduchý! :) - rozhodne stojí za zamyslenie. ()

MFJD odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je moc. Keby Jojka začala chodiť z domu do domu a z chalupky do chalupy po celom Slovensku, tak by to skončilo najskôr ako toto ale skôr by to skončilo, že by to išlo z väčšej p.či do ešte väčšej pi.i! No koho už zaujíma čo niekto robil pred dvaciatimi rokmi a vešal to niekomu na nos. Č o niekomu, celému štátu! Jojka s Markízou sú dve K.rvy za čias starého zákona. Len aby tiež nezhoreli ako oni dve (sodoma a gomora), lebo toto čo sa tu prezentuje nespĺňa IQ húpacieho koňa. ()

Reklama

Yelush 

všetky recenzie používateľa

Určite lepšie, ako všetky slovenské "super" seriály. Po prvé to nejde v hlavnom vysielacom čase, po druhé to nie je až také silené hranie, aj keď niektoré situácie budú namodelované a po tretie asi takto by naozaj mohla takáto rodinka fungovať a je to určite dôveryhodnejšia sonda do príbytku priemerného dedinského Slováka ako vykresľovanie života v sprostostiach tipu Panelák, Búrlivé víno, Druhý dych atď... Navyše sa tu dá aj dobre zasmiať, čo napríklad v takých Sekerovcoch, Zitách na krku či Svišťoch to pôjde asi veľmi ťažko... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Bučkovci - Slnko, seno, dedina". Reality show z produkcie televízie JOJ, ktorá sleduje dianie v buranskej rodinke Bučkovcov, ktorí si hrdo hospodária na svojom špinavom, zanedbanom gazdovstve. Hlavou tohto podivného klanu je hyperaktívna, večne alkoholom povzbudená, mamka Anka. Jej obézny manžel Jano je lenivý hypochonder. A ich traja dospelí synovia, Jano mladší, Jožo a Tomáš, ktorých priemerné IQ odhadujem tak na necelých päťdesiat, sú teda vskutku poriadne zadubení křupani. Je až zarážajúce, že takýto typ relácie je zaradený v hlavnom vysielacom čase. Je to totiž totálny odpad! ()

vander19 odpad!

všetky recenzie používateľa

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama