Reklama

Reklama

Nikto nie je dokonalý

(relácia)
  • Česko Nikdo není dokonalý
Talk-show / Komédia
Slovensko, 2012, 60 min

Réžia:

Oliver Andrásy

Scenár:

Oliver Andrásy

Účinkujú:

Elena Vacvalová (moderátor), Oliver Andrásy (moderátor), Marcel Forgáč (moderátor), Milan Junior Zimnýkoval (moderátor), Marián Čekovský (moderátor) (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Relácia Nikto nie je dokonalý vznikla v roku 1989 ako rozhlasový projekt. Neskôr ju autor Oliver Andrásy pretransformoval do televíznej podoby a na dlhé roky sa stala neodmysliteľnou súčasťou televízneho vysielania. Televízia JOJ vám prináša populárnu sondu do znalostí slovenského národa, ktorá odkrýva smiešno-smutnú nevedomosť ľudí. Moderátori programu Junior a Marcel vás budú spolu so zaujímavými hosťami sprevádzať programom, v ktorom nebude núdza o prekvapenia a vtipné situácie. Čím jednoduchšia otázka, tým prekvapujúcejšia odpoveď. Nuž, nikto nie je dokonalý! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (58)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Vždy som si hovoril, že nikto trápnejší ako duo Eňa a Oliver už byť nemôže, ale aj tak som si občas s nimi niečo pozrel,.Potom však prišli Mojsejovci, potom Vyvolení, veľkí bratia, superstars, tanečníci, Bučkovci, farmári, farmári, ktorí hľadajú ženu...no povedzte, nie je táto banda skurvencov omnoho, omnoho horšia ako celkom príjemní Oliver a Eňa? edit: po výmene moderátorov končím už aj s náhodným sledovaním, nehovorím, že Junior a Marcel sú vyslovene zlí moderátori, ale do takéhoto formátu nepasujú absolútne vôbec. ()

fandimir 

všetky recenzie používateľa

Jako samozřejmě že nad těmi žvásty, které vycházejí z úst tázaných chčiju smíchy, ale myslím že je snad jasný, že si na otázku vybírají už z dálky ne moc inteligentně vypadající lidi (většinou cikány) a i kdyby odpovědělo na otázku správně moc lidí, tak se zeptají dalších, aby v konečném výsledku odpověděli správně tři až čtyři lidi z deseti. Někdy dokonce odpověď diváka schválně střihnou dřív a vytrhnou ji tím z kontextu. Ono udělat z lidí bandu idiotů není tak těžké. Kdyby jste šly po rušném náměstí, a zeptaly se každého na takovou primitivní otázku bez ohledu na to jak by vypadali, tak pochybuju, že by vám správně odpověděla např. jenom třetina. Dvě hvězdy za to, že tam dávají aspoň vtipné odpovědi které mi zaručily už pár hodin slušné zábavy. ()

Reklama

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Koncept tejto relácie je priamo ušitý Jiřímu Krampolovi v českej verzií tohto programu. Všetko ostatné čo kedy predviedli účastníci slovenskej časti programu je skutočne bez výrazu a terajší moderátori patria skutočne len do odpadovej hviezdičkovej oblasti. Možno by sa mali opýtať na ulici aj riaditeľa tejto televízie, kedy už konečne začne RTVS vysielať nejaké zábavné relácie, ktoré majú nejakú výšku a zmysel... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

S takýmto oživovaním tohto formátu nesúhlasím, navyše je to už trocha trápne. Nad rozumnosťou tejto vecičky sa dá pochybovať, čím ďalej tým viac mi aj predchádzajúci Aj Múdry schybí a tento ako následník pripadajú silené, trápne a zhovaďujúce národ. Nie je to nejaká štatistická zaujímavosť, vyberať ľudí pochybných už na pohľad, aby zo seba urobili hlupákov a mi sa na tom zabávali. Prestáva to byť pre mňa zaujímavé. ()

Brundisson 

všetky recenzie používateľa

Tomuto programu som vobec nevenoval pozornost pokial ho uvadzala dvojica Andrasy-Vacvalova,ale odkedy ho uvadza Forgac-Zimnykoval tak je to jedna z najzabavnejsich relacii na Slovensku.Z jednoducheho dovodu,pretoze nova dvojica vie naozaj publikum a aj televizneho divaka bavit svojimy vtipnymi hlaskami a poznamkami.A celkovo po odchode Andrasyho tato relacia posobi ovela sviezejsie a zabavnejsie.Preto davam styri hviezdicky. ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama