Reklama

Reklama

Nikto nie je dokonalý

(relácia)
  • Česko Nikdo není dokonalý
Talk-show / Komédia
Slovensko, 2012, 60 min

Réžia:

Oliver Andrásy

Scenár:

Oliver Andrásy

Účinkujú:

Elena Vacvalová (moderátor), Oliver Andrásy (moderátor), Marcel Forgáč (moderátor), Milan Junior Zimnýkoval (moderátor), Marián Čekovský (moderátor) (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Relácia Nikto nie je dokonalý vznikla v roku 1989 ako rozhlasový projekt. Neskôr ju autor Oliver Andrásy pretransformoval do televíznej podoby a na dlhé roky sa stala neodmysliteľnou súčasťou televízneho vysielania. Televízia JOJ vám prináša populárnu sondu do znalostí slovenského národa, ktorá odkrýva smiešno-smutnú nevedomosť ľudí. Moderátori programu Junior a Marcel vás budú spolu so zaujímavými hosťami sprevádzať programom, v ktorom nebude núdza o prekvapenia a vtipné situácie. Čím jednoduchšia otázka, tým prekvapujúcejšia odpoveď. Nuž, nikto nie je dokonalý! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (58)

Brundisson 

všetky recenzie používateľa

Tomuto programu som vobec nevenoval pozornost pokial ho uvadzala dvojica Andrasy-Vacvalova,ale odkedy ho uvadza Forgac-Zimnykoval tak je to jedna z najzabavnejsich relacii na Slovensku.Z jednoducheho dovodu,pretoze nova dvojica vie naozaj publikum a aj televizneho divaka bavit svojimy vtipnymi hlaskami a poznamkami.A celkovo po odchode Andrasyho tato relacia posobi ovela sviezejsie a zabavnejsie.Preto davam styri hviezdicky. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

....čiže vyberieme už na pohľad nie príliš rozumom obdarených ľudí , spýtame sa ich na znalosti,ktoré by mal vedieť žiak základnej školy....samozrejme,že v drtivej väčšine to vedieť nebudú,dosť často "šplechnú" niečo ozaj blbééé a budeme sa tomu smiaaaaať ako diví ...no a dvaja hostia tipujú koľko ľudí bude vedieť správne odpovedať.Či uhádnu alebo nie ,úplne jedno, lebo smejeme sa všetkému , vrátane trápnych hlášok Vacvalovej i Andrášiho....to Krampolova relácia má o niečo lepšie "grády" - Krampol je aspoň vtipný obvykle. ()

Reklama

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

S novými moderátormi je to skutočne nepozeratelné. Úplne to stratilo úroveň, Andrásy a Vacvalová sú moderátori na úrovni a nech je akýkoľvek prestížny a inteligentný hosť, tak vždy s ním držia krok a mimo hlasu ulice ide o intelektuálnu zábavu! To sa však nedá povedať o týchto trápnych moderátoroch z rádia, ktorí prinášajú naozaj len trápnosť a stupiditu, zábava na takejto úrovni môže ulahodiť len primitívom a tých je na Slovensku neúrekom, nepochybujem, že budú úspešní. Celé poňatie relácie bolo v ich podaní mizerné, neviem si predstaviť, že by tam bol nejaký hosť na úrovni, nie len ja ale aj ten hosť by sme sa cítili blbo. Predpokladám však, že noví moderátori budú pokračovať v trende, ktorý zaviedli a budú si volať hostí ako v prvej časti, konkrétne to bola celebrita najvyššieho kalibru, moderátorsky odpad Sajfa, ktorý sa správal ako v šenku po 2 pivách. Celé to bolo trápne a nemalo to žiadnu úroveň. 1 hviezdičku nechávam len z úcty k predošlej moderátorskej dvojici. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Zábavný pořad, který je sondou do našich neznalostí a který formou anketních otázek zpovídá lidi z ulice. Je zřejmé, že dotázaných musí být mnohem víc, než se jich objeví v pořadu, protože jsou vybíráni jen ti respondenti, kteří řeknou něco vtipného, co diváky pobaví. Tak si vzpomínám na jednu pohlednou dívku s moderním přístupem, která na dotaz jaké plody má dub, vzala na pomoc mobil s tím, že si to vygoogluje. A podařilo se! Je to pořad u kterého se pobavím i já. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Koncept tejto relácie je priamo ušitý Jiřímu Krampolovi v českej verzií tohto programu. Všetko ostatné čo kedy predviedli účastníci slovenskej časti programu je skutočne bez výrazu a terajší moderátori patria skutočne len do odpadovej hviezdičkovej oblasti. Možno by sa mali opýtať na ulici aj riaditeľa tejto televízie, kedy už konečne začne RTVS vysielať nejaké zábavné relácie, ktoré majú nejakú výšku a zmysel... ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama