Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"There you go ladies, made in fucking Birmingham!" _____________ Už prvá a druhá séria boli miestami celkom konverzačné a pomalé, ale o sérii č. 3 to zatiaľ platí asi úplne najviac... Mám pocit, že akcie miestami trošku ubudlo, ale inokedy sa zase vyšvihla na naozaj nevídanú a ohromne vysokú úroveň, ale aj mi príde, že jej v tejto sérii mohlo byť o niečo viac... Ak by sa počet akčných scén aspoň o trochu zvýšil, neprišla by mi táto séria úplne naťahovaná, avšak to sa nestalo a preto sa párkrát naozaj vliekla... Avšak vyzdvihnúť musím perfektnú kameru, ktorá je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšia a myslím si, že práve tretia kapitola Peaky Blinders ponúka doposiaľ najdokonalejšiu audiovizuálnu kombináciu... A to je jedna z mála vecí, ktoré by som v tejto sérii nazval skutočne bezchybnými (herci a soundtrack sú stále rovnako vynikajúci) – prvýkrát sa dokonca stalo, že sme tu nemali ani žiadneho výraznejšieho záporáka. Rusi síce boli obstojní (a k tomu ešte aj poriadni úchyláci, tak ako to má byť, kto videl piatu epizódu, ten pochopí 😅😈), ale podľa mňa by to chcelo niečo viac... Som naozaj zvedavý na Adriena Brodyho v štvrtej sérii... Tejto sérii dávam 7,5 prekliatych zafírov z 10, verím, že latka teraz o poriadny kus stúpne... "What fucking line am I supposed to have crossed?!" ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria a obchod s Rusmi sa odohráva ako na hojdačke. Slabé epizódy striedajú tie najlepšie, čo Peaky Blinders doteraz ponúkli. Dej je v tretej sérii oveľa viac zameraný na vykresľovanie povahových čŕt postáv a ich postupného prerodu ako na atmosféru Spojeného kráľovstva 20tych rokov. Vďaka poslednej epizóde som chcel dať hodnotenie 5 *, ale najmä úvodná epizóda a čas ktorí traja z bratov strávili v rezistencii ruského veľvyslanca ma presvedčil, že k dokonalosti Peaky Blinders ešte stále niečo chýba. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

[90%] Tak zatím nejlepší série! První byla hodně vydařená, druhá také i když trochu zaostávala za první a tahle? Téměř bez zásadních výtek. Divák se zde ponoří do příběhu a už jen sleduje a sleduje. Postavy mě naprosto baví a to nejen Cillian Murphy. Víc napíši po viděné komplet seriálu … ()

kri.tino 

všetky recenzie používateľa

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galéria (195)

Zaujímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama