Reklama

Reklama

These Final Hours

  • Veľká Británia These Final Hours
Trailer 2

Obsahy(1)

''Už sme, došľaka, mŕtvi! Bude to bolieť a ja to nechcem cítiť!'' Náraz nastal o pol ôsmej ráno a zasiahol Severný Atlantik. Celé východné pobrežie Severnej Ameriky je postihnuté, západné pobrežie Afriky a celá západná Europa sú preč. Ľuďom do konca sveta zostáva dvanásť hodín. Práve teraz osud zvedie dohromady Jamesa (Nathan Phillips), ktorý uniká pred bolesťou na megapárty, aby sa poslednýkrát "rozbil", a malú Rose (Angourie Rice), ktorá zúfalo hľadá svojho otca a ktorú James zachráni pred istým znásilnením. Kanada, Mexiko a Stredná Amerika sú vymazané zo zemského povrchu, čas sa neúprosne kráti a ľudia sa z neho snažia využiť čo najviac. Koniec sa blíži... (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (109)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Takto by to možno aj vyzeralo tesne pre katastrofou. Myslím, že väčšina ľudstva by proste začalo robiť všetko zlo, totálna anarchia. S touto predstavou sa stotožňujem a film prináša dobre tú otázku prežitia posledných hodín života. Ale chýbalo mi tu niečo hlbšie a hlavne mi tu chýbalo dobro. Okrem toho malého dievčaťa tu nebola pozitívna postava, ja si však nemyslím, že by na tejto Zemi neostali v takej situácii aj ľudia, ktorí by nevideli zmysel svojich posledných hodín v drogách, alkohole a sexe. Záver sa mi zdal tak trochu patetickejší, každý by v tej chvíli skryl niekde pod zem. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Velmi podařený předapokalyptický postapokalyťák, který se může naprsit díky atraktivnímu looku a nejednomu originálnímu nápadu. Víc prozrazovat nechci, jen podotknu, že kdyby Australané zůstali sví a nevložili "american hopkirk style" pařbu ke konci, což z hlouby duše nesnáším, byl bych ještě spokojenějším. 80% ()

Reklama

elanius 

všetky recenzie používateľa

(10/2015) / No sa mi zdala aj Sarah Snook nejaká známa. Toto sa bude stávať asi často, keďže hrala dosť zamaskovaná v Predestination. TFH sa na nič nehrá, nepotrebuje vytvárať zbytočne vyhrotené emócie a zároveň vie kedy tých pár emotívnych momentov naservírovať. Pre fandou post-pred apo povinnosť. (8/10) ()

bruceman7 

všetky recenzie používateľa

Nutno dodat, že na neděli večer to nebyla nejlepší volba - jako by ten den nebyl sám o sobě dost depresivní. Film staví především na maximálně stísněné atmosféře bezmoci a odevzdanosti. Dost drsná záležitost. Jak bychom se zachovali v reálné situaci my? No, radši nepřemýšlet. Důvěřujme ve schopnosti amerických vrtařů. 8/10 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Máme pár hodín a potom nič, tak čo s tým. Podľa nátury. Jedni sú v prdeli, tak páchajú sebevraždy a depkária, druhí si povedia, že teraz si môžu konečne na sto pro užiť poriadne život (aj s vraždami) a niekomu v hlave prepne. Hlavná postava nám bude najbližšia práve kvôli dilemám, ktoré rieši, spackanému životu, na ktorého opravu má týchto pár hodín a proste preto, že nie je sfetovaný, nevraždí a ani na začiatku nespácha sebevraždu. A je zásadne zaľúbený. Film ale najviac prekvapí pri niektorých šikovných záberoch, niekedy v druhom pláne, ktoré nám priblížia najlepšie, ako sa ľudia pár hodín pred smrťou cítia. No a čo si z podobných katastrofických filmov zobrať? Posolstvo sa stále opakuje: žite aktuálny deň tak, ako by bol posledný....myslené ako vážne, tak zhusta cynicky... ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama