Reklama

Reklama

Labyrint strachu

(festivalový názov)
  • Veľká Británia In Fear
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

Prvé trištvrtiny filmu boli napínavé jak legíny, o tom niet pochýb. No ku koncu som sa už nevedel dočkať kedy to skončí, pretože to prerastalo do priemernej hovadiny. Postavy sa správali miestami dosť tupo a neviem si predstaviť, že by som sa aj tak tupo správal v podobnej situácii a to mi prekážalo. Hudba však bola mrazivá a atmosféra dusná. 60% ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Silne atmosferická záležitosť, ktorá ti načrtne hranice sebazáchovy, ak ti náhoda nahodí lesnú nekonformnú autosedačku.Je potrebné uvedomiť si, že briti točia filmy inak, ako odbytok planéty. Majú podpis, ktorý rešpektujem, no ten timecut bol prepotrebný ( zaschlá final kref naopak ). Žánru to nič nepridalo, no ani nevzalo - obligátrojka. (Jinak, Jeremy se zbytečně bál hodit snímek na světlo - myslím, že by to pomohlo, no jo, ale noprachy..prachy..noprachy..) ()

Reklama

elanius 

všetky recenzie používateľa

(36/2014) / Mne sa veľmi páčil samotný nápad a úvod filmu. Natočiť totižto jazdenie dvoch ľuďí na obyčanej polnej ceste s takou dobrou, mystery atmosférou neni len tak. A stratiť sa na cestičkách, ktoré vás vždy dovedú na to isté miesto je riadne psycho. Postupne sa k tejto základnej kostre nabaluje viac elementov, napätie sa drží stále na dobrej úrovni. Nakoniec sa dočkáme aj hlavného psychouša, ktorý je na slušnej úrovni. Záver uspokojivý. Za mňa palec hore. (7/10) ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mladá dvojica sa pri snahe nájsť odľahlý hotel zatúla na írskom vidieku, čo sa im stane osudným. Rozpačitý road suspense počin. Keď už robia film, ktorý sa z 95% odohráva v 1 aute s 2 postavami, tak je proste prúser, že jedna z tých postáv (chlapík) je absolútne vypatlaný, útlocitný, zakomplexovaný mamrd, ktorý ruinuje všetky scény i napätie. A vďaka tej jeho sprostej tlame ma film po čase začal viac iritovať než zaujímať. Čo je škoda, keďže je to natočené celkom pekne, atmosféra je miestami fakt silná a nepríjemné napätie vo vzduchu graduje spolu s tajomnosťou deja, z ktorej sa však nakoniec vykľuje iba neschopnosť scenára. To sa 2/3 stopáže musí dookola krúžiť po írskych cestičkách len preto, aby sa to v záverečnej tretine zvrhlo na nenáročnú variáciu kultového "Stopára"? Mne to teda nestačilo, ale po rozležaní v hlave tie negatívne stránky akosi ustúpili do pozadia, takže zlý dojem z toho nakoniec nemám. ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Seznamte se s Tomem. Blbem na entou, který si chce užít sex s mladou jelikož s ní slaví celé dva týdny vztahu. Tak jí překecá aby se jelo na fesťák a za zády jí zamluví pokoj v hotelu na samotě u lesa jako překvápko. Hotel nedokáže najít a tak s mladou bloudí v autě, věčně něco remcá, je nechápavej a celý film se chová tak, že mu prostě tu smrt přejete. Samotný film je pro mě mix filmů Stopař a Smrt přichází v bílém. První z těch filmů mám fakt rád a druhý nemohu ani cítit. Tady to ale funguje o poznání lépe a chválím fajn atmosféru i herecké výkony. Herec co hraje Toma je fakt na ránu a roli tedy zvládá bravurně a herečka co hraje Lucy je sympatická a člověk jí fandí. Pak tu máme Maxe a ten mě fakt bavil. Celkově povedený film který dokazuje že i s malým rozpočtem jde natočit kvalitní snímek, který člověka dokáže napnout. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama