Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ukrytý obrázok vyhoreného kostola zavedie Cohlea a Harta k pastorovi Joelovi Theriotovi, ktorého farníci hovoria o akomsi vysokom mužovi s jazvou. (HBO Max)

Recenzie (18)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ďalším krokom detektívov je vypočutie miestnej kresťanskej komunity ktorá poznala obeť. Cohle využi svoju nespavosť aby našiel prípad s podobným motívom aj charakteristickými znakmi. Dovedie ich to k žene, ktorej samovražda a razom javí úplne inak. Prevedene: Je dokonalá rovnováha medi súkromím detektívov a posunom v prípade to pravé orechové? Pre mňa jednoznačne, potom sú kvalitne vykreslené aj pohnútky každej postavy. A ako mi Cohle liezol na nervy teraz si v tejto úloh neviem nikoho iného predstaviť.  90% ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.........pomaly - ozaj pomaly sa to rozbieha - ale láka pozerať ďalej-uvidím vyzerá to zaujímavo, dúfam, že koniec nebude sprasený....len ma tak napadá : v akej prdeli to tí ľudia žijú? močiare -plastové budovy-samé čudné týpky - čo tam kto normálny robí? lokalitou vhodné na nejaký horor - typu Texaský masaker...... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektne vybalancovaný pomer detektívky, filozofie, alebo ak chcete, tak filozofických žvástov a osobného života hrdinov. No a tento mix nie je od seba oddelený a tvorcovia mu nedávajú len z princípu rovnaký priestor, ale je vzájomne myšlienkovo prepojený. Temný prípad nie je nič pre veriacich, takže tí najortodoxnejší po epizóde číslo tri to nepochybne s ním vzdajú. No a možno po tejto sérii si taktiež uvedomíte, že ste iba biologická skrinka bez hlbšieho zmyslu. Ak si toho vedomí nie ste už teraz. ()

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadalo, že tahle epizoda půjde ve stopách minulýho dílu, naštěstí se to od druhý poloviny rozjelo, našly se nový důkazy a podezřelí, výslech byl skvělej - Rust to prostě umí. Navíc nám slibujou přestřelku, což by byla první pořádná akce v tomhle seriálu, takže doufám že to ohulí na plno. Chlápek v plynový masce s bílejma trenýrkama taky vypadá slibně, tak snad nezklame. Hodnocení: 8,5/10 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V podaní oboch hlavných predstaviteľov ide takmer o životné úlohy, navyše je seriál doplnený skvelou hudbou, striedanie prítomnosti s minulosťou je rovnako ako dialógy tým najlepším čo seriál ponúka a ku konci tejto epizódy niet čo dodať. Zároveň je vynikajúco zvládnuté vykreslenie detektívov ako obyčajných ľudí, ktorí riešia bežné záležitosti - problém dcéry v škole, kosenie trávnika či nevera. Oprávnene vysoké čísla epizódy na čsfd. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama