Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patrí do armády nezadaných, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Zapovedaného chleba sa najviac naješ“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Áno, 533. Slovom päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermobanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Utiecť, presťahovať sa, zmeniť si meno, nebrať telefóny, neotvárať dvere? Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (32)

Trailer 1

Recenzie (361)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa V.Vaughn chytil,lebo poslednej dobe točil len somariny.Ale tato rola mu velmi pristala a dobre sa naho pozeralo.On má aj zábavnejšie komédie ale táto disponuje veľmi dobrým neopozeraným príbehom.Emócie fungujú na plné obrátky a je to bez trápnejšej scénky a to mi vyhovovalo.Film plynul svižne a ani neviem ako ubehlo 103min.naozaj som sa bavil.Jedine čo mi vadilo predvídateľnost hlavnej postavy,všetko dostal na zlatom podnose.Dlžil vačší obnos peňazí,otec mu ich dal,pohádal sa s priateľkou ale v rýchlom čase sa uzmierili,bez konfliktov a tie decká stáli pri nom aj keď sa zachoval ako kretén,lebo celú dobu im klamal,to tam bolo troška nedomyslené. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Český název vůbec nevystihuje atmosféru filmu. Možná proto jsem se tak zdráhala se na něj podívat, ale kvůli filmové výzvě jsem musela a jsem za to ráda. Překvapilo mě téma filmu a hlavně jak se se svojí rolí popral komediant Vince Vaughn. U filmu jsem se zasmála, i jsem si pobrečela a jedná se o opravdu kvalitní komedii. ()

Reklama

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Prosím vás, takýto snímok sa predsa v žiadnom prípade nedá hodnotiť ani z umeleckého a ani intelektuálneho hľadiska. Je to Holywood a je tak trochu aj citovo vydierajúci a možno nejaké to promile v mojom obehu v momentálnej chvíli ovplyvňuje moje hodnotenie, ale proste mu napálim tie 4*. Stranou všetky klišé, myslím si , že mať tak obrovskú rodinu a byť obklopený ľuďmi z ktorých, keby len tretine na vás záležalo, by bolo niečo nádherné.. Verte tomu ak vám to píše jedináčik :) ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Od dnešních komedií je složité něco očekávat. Od The Delivery Man jsem podle obsahu čekal něco krapet jiného, ve výsledku to sice poměrně překvapilo. Stmelení více než pětistovky "sourozenců" bylo příjemné, ale tak nějak mi v poslední době přijde, jako by Vaughn ztrácel na síle a jeho poslední role jsou takovou snahou zapálit mokré sirky. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Příjemná záležitost. Avšak nejedná se tak úplně o komedii, našla bych spíše víc prvků dramatu. Čekala jsem záchvaty smíchu od začátku do konce, dostavil se pouze jeden (při skákání do vody). Jinak to bylo spíše úsměvné. A jak už tu někdo zmínil, strašně moc ráda bych viděla nějaký seriál na toto téma. Jednoduše co jeden díl, to vytáhnutí jednoho profilu dítěte a následné dohlížení na jeho život. Ten nápad se mi strašně líbil, ale dostal málo prostoru. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)
  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama