Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patrí do armády nezadaných, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Zapovedaného chleba sa najviac naješ“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Áno, 533. Slovom päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermobanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Utiecť, presťahovať sa, zmeniť si meno, nebrať telefóny, neotvárať dvere? Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (32)

Trailer 2

Recenzie (361)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Trailery sľubovali tradičnú potrhlú vaughnovku, ale na moje prekvapenie sa Vince vydal po vzore Stillera alebo Carreyho a natočil si umiernený filmík, ktorý sa viac zameriava na obsahovú stránku a netlačí na pílu s prvoplánovou komédiou. Na prvý pohľad možno film vyzerá priemerne, americky a tuctovo, z dlhodobého hľadiska ide však o úprimnú, miestami priam sentimentálnu komédiu, ktorú treba čítať medzi riadkami. Vtipné momenty samozrejme nezapadajú prachom, ale všetko je to o vývine charakterov jednotlivých postáv so zameraním na Davida Wozniaka. Námet tohto remaku je pomerne svieži a zaujímavý, rozhodne však ťažký na spracovanie a veľmi ľahko mohol spľasnúť ako bublina. Nestalo sa a Scottov remake vlastného filmu sa podaril v rámci žánru veľmi dobre. 75%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

Reklama

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Příslibu komediální nálepky tenhle film nedostál. Místo legrace nastoupilo drama, které ke konci ztěžklo do melodramatu. Nápad to nebyl marný, ale jeho zpracování bylo bídné. Zas už se staví na rodinné pospolitosti, která působí spíš jako povinnost než jako opravdové vztahy. Nerealistický příběh končil v úplně rozbředlém nesmyslu, kdy snad všichni potomci cítili lásku k muži, jehož příspěvek do jejich života spočíval v tom, že si kdysi na klinice jednou rukou vyho….. No, byla to klinika na umělé oplodnění, tak asi víte, co…. Zajímavé jen z toho pohledu, o kolik to dnes sluší Chrisi Prattovi víc, když zhubnul, než když byl ještě oplácaný tuctový chlápek, jako v tomhle filmu. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Nápad sa mi veľmi páčil. A tiež som rád, za každú jednu úlohu, kde je Vince Vaughn znesiteľný. Film má krásne ups and downs. Jeho výhoda je, že je sympatický a príjemný. Zaujímavý koncept sa ale zmení pod nátlakom nutnosti riešenia určitých situácií. Vymahači a celý súd tak narúša zábavnosť a uvoľnenosť s akou dovtedy film pracoval. Koniec je potom už tradične odfláknutá báchorka s monológom o hodnotách, ktorá veľa ľudí presvedčí o tom, že odpúšťať treba a stačí k tomu naozaj málo. Čo tam po premárnených očakávaniach. Inak ale pozerateľná záležitosť. Správna miera vtipu a sentimentu ( hlavne pri postihnutom chlapcovi) mi prišla správne vyvážená a to sa nie vždy u podobných filmoch darí. Ale inak je to skôr rutinna, ktorá prefrčí a ktorú asi ani netreba vidieť znova. Chris Pratt ma každou svojou úlohou neuveriteľne teší. Aj táto mu sadla veľmi dobre. Takže priemer od ktorého som bohužiaľ očakával trocha viac než som v skutočnosti dostal. A neviem veľmi posúdiť, či to je dobré, alebo nie. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,VŠECHNO BYLO NAJEDNOU JASNÝ. BYLO TO JAKO ZJEVENÍ. NEMŮŽU DĚLAT OTCE 533 DĚTEM. TO PROSTĚ NENÍ MOŽNÝ… ALE MŮŽU BEJT JEJICH STRÁŽNEJ ANDĚL.“… /// Davidovi se jako bumerang vrátily časy, kdy prováděl vosamělej boj s drakem a rozdával život a štěstí tam, kde to bylo potřeba. Vobíhá potomky, dělá dramatický rozhodnutí a pravda, místo smíchu, je to spíš takovej optimistickej příběh, bez fekálií a jinejch hnusů (aha,… tak to bacha, jsou tam děti!), kterej by mohl slabší otce i dojmout. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám návod, jak založit fotbalovej mančaft… A tolik času jako starej Klabzuba nemám. 2.) Potřebuju důkaz, že se dá uživit rukama. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)
  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama