Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patrí do armády nezadaných, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Zapovedaného chleba sa najviac naješ“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Áno, 533. Slovom päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermobanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Utiecť, presťahovať sa, zmeniť si meno, nebrať telefóny, neotvárať dvere? Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (32)

Trailer 1

Recenzie (361)

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Příjemná záležitost. Avšak nejedná se tak úplně o komedii, našla bych spíše víc prvků dramatu. Čekala jsem záchvaty smíchu od začátku do konce, dostavil se pouze jeden (při skákání do vody). Jinak to bylo spíše úsměvné. A jak už tu někdo zmínil, strašně moc ráda bych viděla nějaký seriál na toto téma. Jednoduše co jeden díl, to vytáhnutí jednoho profilu dítěte a následné dohlížení na jeho život. Ten nápad se mi strašně líbil, ale dostal málo prostoru. ()

Nach 

všetky recenzie používateľa

Film, který nekypí originalitou, ale jeho síla je v tom, že ve vodách, ve kterých se pohybuje, umí kormidlovat zatraceně dobře. Vince Vaughn hraje nezodpovědného týpka, který hledá zodpovědnost. Osud v podobě jeho spermatu mu nadělil přes 500 potomků (konkrétně 533 ale kdo by to od více jak tří počítal, že) a něco kolem 140 se jich rozhodlo svého otce najít. Vince Vaughn jako David Wozniak se rozhodl postupně po tají své děti poznat. A díky tomu nachází cestu jak být lepším člověkem. Zní vám to jako z nějakého růžového románu Daniel Steelové? Tak to byl úmysl. Nicméně tento film není jako příběhy Daniel Steelové. Je to fungující komedie, kde hlavní postava opravdu dokáže zaujmout a místy s ní budete prožívat její trable, ale i se od srdce smát. Tohle se prostě povedlo a já dávám palec nahoru. 75% Zajímavý komentář: Gaia.M. ()

Reklama

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Komedie? To bych ani neřekl. Ano, Vince Vaughn je komediální herec, ale tohle bylo jednoznačně drama s pár úsměvnými momenty. Nemůžeme ale hned film označovat za komedii. Delivery man je zejména v českém znění dobře koukatelný snímek, který celkem zabaví. Bohužel některých dlouhých nudných pasáží, pak film ztrácel na tempu a zábavnosti. 69% ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Nápad sa mi veľmi páčil. A tiež som rád, za každú jednu úlohu, kde je Vince Vaughn znesiteľný. Film má krásne ups and downs. Jeho výhoda je, že je sympatický a príjemný. Zaujímavý koncept sa ale zmení pod nátlakom nutnosti riešenia určitých situácií. Vymahači a celý súd tak narúša zábavnosť a uvoľnenosť s akou dovtedy film pracoval. Koniec je potom už tradične odfláknutá báchorka s monológom o hodnotách, ktorá veľa ľudí presvedčí o tom, že odpúšťať treba a stačí k tomu naozaj málo. Čo tam po premárnených očakávaniach. Inak ale pozerateľná záležitosť. Správna miera vtipu a sentimentu ( hlavne pri postihnutom chlapcovi) mi prišla správne vyvážená a to sa nie vždy u podobných filmoch darí. Ale inak je to skôr rutinna, ktorá prefrčí a ktorú asi ani netreba vidieť znova. Chris Pratt ma každou svojou úlohou neuveriteľne teší. Aj táto mu sadla veľmi dobre. Takže priemer od ktorého som bohužiaľ očakával trocha viac než som v skutočnosti dostal. A neviem veľmi posúdiť, či to je dobré, alebo nie. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Příjemná komedie s velmi neobvyklým tématem. Bohužel v některých místech předvídatelný až šablonovitý děj. Občas se vyskytlo i pár vážně povedených gagů, většinou v režii Chrise Pratta který zde ztvárnil mírně praštěného rádoby právníka. Pokud od tohoto filmu nebudete nic očekávat a chcete se jen pobavit, je Delivery Man jasná volba. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama