Reklama

Reklama

VOD (1)

Daisy a Simmonsová se proplétají světem ovládaným Hydrou. (Disney+)

Zaujímavosti (9)

  • Spoiler: V rámci Frameworku Daisy (Chloe Bennet) nájde nekrológ Jemmy (Elizabeth Henstridge). Je tam napísané: "Jemma A. Simmonsová, rodená v Devonshire, sa vrátila domov k svojej rodine. Bola starostlivou osobou s intelektuálnou zvedavosťou, ktorá ju zaviedla do celého sveta. Jemma, členka fakulty na prestížnej akadémii SHIELD pre vedu a technológiu, zomrela počas laboratórneho nešťastia, ktoré si vyžiadalo životy dvesto ďalších oddaných výskumných pracovníkov SHIELD-u. Chceli by sme veriť, že zomrela tak, ako žila - v službe druhým. Jemma Simmonsová bola skvelou priateľkou a úžasnou dcérou, ktorá odišla zo sveta príliš skoro. Miesto kvetov, prosíme, posielajte príspevky nadácii pre medzinárodnú lekársku pomoc." (Pat.Ko)
  • Spoiler: Názov epizódy odkazuje na komiksovú sériu s názvom "Čo ak...?", v ktorej sú bežné postavy vedené imaginárnymi "čo ak" smermi, presne ako v tomto príbehu, kde sú Daisy (Chloe Bennet) a Jemma (Elizabeth Henstridge) vo svete, kde Hydra zvíťazila. V roku 2021 takisto vyšiel animovaný seriál Čo keby...? (2021). (Pat.Ko)
  • Spoiler: V rámci Frameworku Aida (Mallory Jansen) vyzerá presne ako záporná postava z komiksov - Viper, ktorá je známa aj ako Madame Hydra. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama