Reklama

Reklama

VOD (1)

Daisy a Simmonsová se proplétají světem ovládaným Hydrou. (Disney+)

Zaujímavosti (9)

  • V novinovom článku v priečinku Phila Coulsona (Clark Gregg) je napísané: "Doktor Winslow zatknutý za podvratnú činnosť." Hoci nadpis naznačuje, že doktor žije na mieste s názvom Winslow, v článku je uvedené, že zatknutý muž je doktor z Clevelandu, ktorý experimentoval s úpravou ľudského genetického materiálu. Hoci jeho meno nie je uvedené, Dr. Winslow je nové meno, ktoré bolo pridelené postave Calvina Johnsona, otca Daisy (Chloe Bennet), ktorého stvárnil Kyle MacLachlan po tom, ako mu bolo na konci druhej série vymazaná pamäť pomocou zariadenia TAHITI. (Pat.Ko)
  • V rámci Framework je svet ovládnutý organizáciou Hydra. Toto môže byť narážka na komiks s názvom "Secret Empire", v ktorom vládne svetu Hydra a Kapitán Amerika je agentom Hydry. (Pat.Ko)
  • Na konci je náhrobok pre Billa Paxtona, ktorý zomrel o niečo viac ako mesiac pred odvysielaním tejto epizódy. Objavil sa v niekoľkých epizódach prvej série. (Pat.Ko)
  • Phil Coulson (Clark Gregg) vystrihne novinový článok s nadpisom "Loyalist Felix Blake Given Parade: Hydra Hero and Human First Champion Celebrated for Advocacy" ("Verný Felix Blake dostal pochod: Hrdina Hydry a šampión ľudských práv oslávený za svoje úsilie"). Postavu Felixa Blakea stvárnil Titus Welliver, ktorý sa prvýkrát objavil v Marvel One-Shot: Item 47 (2012) a neskôr v niekoľkých epizódach ako agent SHIELD-u a následne prívrženec skupiny Watchdogs. (Pat.Ko)
  • V epizodě lze zahlédnout jméno školy „Alexander Pierce High School“. Alexender Pierce je jedním z vůdců Hydry ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera. U jména je také rok 2014, což byl rok vydání filmu Captain America. (Harroc)

Reklama

Reklama