Reklama

Reklama

Kakao

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 1997

Účinkujú:

Igor Adamec, Martin Vanek

Obsahy(1)

Moderátori Igor AdamecMartin Vanek (neskôr Ivan Blahút a Michal Rovňák) boli súčasťou víkendových rán pre mnoho detí. Spoločne s kúzelníkom Máriom prinášali reláciu plnú zábavy, súťaží a kúziel pre tých najmenších a školopovinných. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (12)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Čo vám poviem... Kult z detstva. Som jeden z tých, ktorý každý víkend skoro ráno vstávali aby si to kukli. Netvrdím, že je to pre dnešnú generáciu ale je to rozhodne lepšie ako dnešné relácie. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Ako dieťa som tento program zbožňoval, a dokonca som sa raz aj zúčastnil natáčania, za čo som si vyslúžil originálny pohár s logom relácie. Dnes by to však asi vyzeralo rovnako ako v prípade zdenotvora a redwika. ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol malý nedal som dopustiť, žiaľ decko už nie som takže pozitívne hodnotiť tento "bullshit for Kids" určite nemám v úmysle... 15% ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Toto som ako malá pozerávala. Vstávala som skôr, aby som to v sobotu ráno o siedmej mohla vidieť (asi tak nejak sa mi zdá, že to išlo). Ešte som si k tomu spravila aj teplé kakao. No samozrejme, že keby som to pozerala teraz, hodnotenie by bolo veľmi nízke. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama