Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenzie (131)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Oproti podobne ladenému Contrcted je to pomalšie, ponurejšie a o kus nechutnejšie. Atmosféra okolo hnijúceho tela ženy je zobrazovaná v pomalšom tempe bez zbytočných slov, ale i bez svižnejšieho príbehu ( oproti filmu Contracted, kde je príbeh prepracovanejší a rozvitejší). Avšak Thanatomorphose zašiel ešte ďalej a jeho zobrazenia sú ešte výrazne " hnijúcejšie". Plusom snímku je aj zobrazenie faktu, že fyzický úpadok ide ruka v ruke s psychickým a morálnym. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Zombice z naší ulice. Autorský zámer, predpokladám, bol, natočiť film, o ktorom sa bude rozprávať, ktorý väčšina nezvládne ani dopozerať do konca, a ktorý, za pár rokov, zaujme poctivé miesto medzi indie klasikami a topkou najzvrátenejších a najnechutnejších filmov všetkých čias. Prečo sa to nestalo? Pretože tak to už s pseudoartovými grckami býva, že po nich po pár rokoch neštekne ani pes. Jedna hviezda za záverečnú scénu, zvyšok je len nepôsobivé prstovanie zhnitého mäsa, hranie sa na Nacha Cerdu, vracanie, močenie, kadenie. A ejakulát. ()

Reklama

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Nalijme si čistého vína, tuhle dívenku trápí ale opravdu šeredný morybundus. Možná, že se budete při sledování této hnilobné zábavičky docela neklidně vrtět a když se ještě zaposloucháte do nemalebného bzučení masařek, která vám létají za zády (někdy je mono ozvučení k nezaplacení!), nebudete na tento kus vzpomínat jako na podvečerní pohodovku. Pamatujte si - když si musíte nehty přilepovat sekundovým lepidlem a ulnu montovat na humerus kobercovou lepenkou, možná je nejvyšší čas navštívit obvodního lékaře! Škoda, že hlavní hrdinka je hnusná a nesympatická škeble od samého začátku, kdy ještě byla takříkajíc bez poskvrnky a měla kompletní sadu končetin. A ten orál zase tak nechutnej nebyl...samozřejmě, že jsem normální...no tak jí trošku teklo z hlavy a co jako...sami jste prasáci...no jo no, čtyři hvězdy, ale hodně ohnilé. Památná scéna: Samozřejmě závěr, ten s tou čelistí :-) ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Občas mám pocit, že by sa hodilo zaradiť nový žáner „úchylnosti“, aby sa nemusela každá zvrátená kravina radiť pod horor. Ja viem, že to tam bla-bla tak nejak patrí, ale osobne mám rád, keď je v tom nielen hnus, ale aj iné hororové prvky, prípadne keď sa to aspoň natočí tak (prípady typu Srpski Film či Human Centipede), že to trochu dáva aj zmysel a nevyzerá to iba ako lacná, prvoplánová zvrátenosť. Vydržal som však do konca a napokon sa to v závere aspoň mierne zlepšilo, takže tie slabšie 2* dám, hoci mi to z väčšiny prišlo bohovo nudné... ale 100 ľudí - 100 chutí. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto videl najprv film Contracted,tak tento film sa mu páčiť asi nebude.Contracted je o moc lepší vo všetkých bodoch ale okrem nechutnosti tu zas vyhráva na plnej čiare táto dosť nepodarená snímka.V obsahu je že hlavná hrdinka je pekná ja sa s tým nestotožňujem a nebola mi dvakrát sympatická.Tento film hrá hlavne na nechutnosť a morbiditu.Rozklad tela je tu znázornený do najmenších detailov.Prakticky sa to celé odohráva v jednom byte a aj dialógov je tu poskromne.A nechce sa mi veriť že s tým nešla ani k doktorovi,to sa jej v tej chvíli zdalo normálne,že sa začala rozkladať.Ani tu som nedostal vysvetlenie prečo sa jej to stalo,a to jediné ma držalo aby som tento film nevypol o niečo skor.Nahoty tam bolo dosť,lebo hlavná hrdinka mala tendenciu chodiť po bite v Evinom ruchu,len keby bola aj sympatickejšia,tak hádam by sa dalo nato aj pozerať.P.S.Kto nevidel tento film ale ani Contracted,tak nech tento ani nepozerá,neoplatí sa strácať čas a pozrie si ten druhý ktorý je oveľa lepší a aj zo sympatickejšou herečkou. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené