Reklama

Reklama

Death Do Us Part

všetky plagáty
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Párik, ktorý spolu chystá svadbu si vyrazí na rozlúčkový víkend so svojimi známymi. Na odľahlej chate najprv stretnú čudáckeho správcu a onedlho im náladu začnú kaziť aj vlastné klamstvá a dementné správanie, čo nakoniec vedie až k tomu, že začnú byť postupne vyvražďovaní. Kto je vrahom a prečo to robí vlastne ani nie je podstatné, pretože tie postavy sú tak otrasné, že som im smrť prial už dávno predtým než ich dostihla. Možno v rámci nejakej telenovely by to obsahovo obstálo, ale na horor je to až príliš hlúpo prestrelené a ľubovoľný starý whodunit slasher na tému skupinka mladých v lese je lepšou voľbou. Jediným pozitívom tak ostáva, že je to celkom pekne natočené, ináč to ale stojí za veľké hovno. ()

Vlad odpad!

všetky recenzie používateľa

Povodne som tomuto amaterskemu braku chcel tiez udelit aspon jednu polovicatu hviezdu zo sucitu za technicke spracovanie, lebo to nebolo az take hrozne (az na niektore zabery kamery, ktore akoby robil niekto iny a boli z diemenzie telenoviel) ale zaverecne kung-fu sceny ma dorazili nadobro. A pritom samotny namet, aj ked dost osuchany, sa dal spracovat na celkom slusnu (mozno aj nad-)priemernu podivanu. Ale to by to nemohol rezirovat amatersky diletant a nemohlo by to hrat ochotnicke divadlo. Ze 'horor' ci 'thriller'... Hroza a des, jeden z najhorsich fimov aky som kedy videl. A to mam zmysel pre recesiu, Roomu som dal 5*. ()

Reklama

Mukade 

všetky recenzie používateľa

jediná zaujímavá vec, na chvíľu, v tejto ako vidím z hodnotenia všeobecne uznávanej jedno-hviezdovej šupačine, bola tá kozatá ťapa Benson, vlastne ani nie ona, len jej veľké koziská :)) a čakanie (resp FFWD preklikávanie vatou) že ich možno ukáže :)) (SPOLIER - neukázala :))) ,idem teda skúsiť gúúúúgliť (: ....................hmmmmm, a vygúglil som (o:.......................PS: kto poruší v hodnotení 1*-ový štandard pre tento film je zradca a nepriateľ štátu!! :) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Death Do Us Part“ je prostě jen snahou dál živit naději, že žár slasher ještě není mrtvý a že je možné natočit snímek, který bude bavit. Nebude, protože nepřináší ale vůbec nic zajímavého, žádné dobré triky a už vůbec ne napětí, které se ztrácí v unylých a nezajímavých postavách. Julia Benson je hezká, ale čekat na to, jestli z jejího hrudníku uvidí divák víc, je celkem slabá náplň pro hodinu a půl. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama