Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionálny kartár Michel Gerfaut sa stane svedkom nehody. Pomôže zranenému mužovi a odvezie ho do nemocnice. Netuší, že nehoda bola v skutočnosti vraždou a vrahovia Carlo a Bastien si poznamenali číslo jeho auta. Keď sa ďalší deň so svojou priateľkou vyberie k moru, pri kúpaní ho napadnú dvaja muži, ktorí sa ho pokúsia utopiť. Michelovi sa podarí uniknúť len s najväčšou námahou a keď mužov zbadá pred kaviarňou, kde sa náhodou zastavil, pochopí, že nešlo o náhodný incident... (STV)

(viac)

Diskusia

movieretro

movieretro (hodnotenie, recenzie)

Podle filmové karty kterou má SFÚ běžel fim v kino distribuci s cz a sk titulky.V TV s dabingem ČST Bratislava.Delon-Dočolomanský.

jusber

jusber (hodnotenie, recenzie)

Na DVD od HCE je polistopadový dabing ČTV z roku 1996 /Pavel Trávníček/. Ale tento film šel určitě za socialismu v kinech, a asi i v TV. Tedy velmi pravděpodobně existuje i původní předlistopadový dabing - neví někdo, kdo v něm dabuje Alaina Delona? Díky za info.

LPD

LPD (hodnotenie, recenzie)

Můj nejoblíbenější film s Delonem, pokud nepočítám Dva muži ve městě, kde hrál společně s Gabinem. A obecně krimi od Deraye jsou super.

Reklama

Reklama