Reklama

Reklama

Pre bývalého kriminálnika Paula Maguirea (Nicolas Cage) je to ako riadne tvrdý úder päsťou do tváre i slabín – keď sa pred rokmi po zrelej úvahe rozhodol obrátiť zločinu chrbtom a viesť spolu so svojou rodinou, ktorú nadovšetko miluje, pokojný a slušný život úspešného obchodníka, ani vo sne by u nenapadlo, ako sa to jedného dňa môže príšerne zvrtnúť! A ten deň... Práve nastal. Horúčkovité pátranie po milovanej jedinej dcére Caitlin (Aubrey Peeples), ktorú ktosi uniesol priamo z rodičovského domu, totiž Paula a jeho niekdajších kumpánov a najlepších priateľov Dannyho (Michael McGrady) a Kanea (Max Ryan) nezavedie na stopu jej únoscov, ako dúfali, ale... K jej mŕtvole, ktorú bezcitný vrah pohodí v parku! Pitva úbohej tínedžerky a následné balistické testy ukážu, že strela do hlavy, ktorou ju jej kat popravil, pochádza z ruskej pištole značky Tokarev TT33. Netrvá a dlho a všetkým zainteresovaných je jasné, že sa zjavne niektorý z Paulových dávnych nepriateľov rozhodol vybaviť si stále ešte otvorené účty! Paul šalie od zúrivosti i bolesti. Vie, že vlastnej temnej minulosti neujde, no on a jeho priatelia sú rozhodnutí urobiť hoc aj nemožné, aby pomstili smrť jeho dcéry! A vinník za ňu zaplatí jediným prijateľným spôsobom – vlastným životom! (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (175)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, typická ulitimátně blbá akční řežba s Nikym Kejdžem, kterou jsem mu opět schopnej odpustit, jelikož stále dokazuje sem tam za uherák, že herec je to genitální, což dokázal naprosto dechberoucím dramatem Joe ze stejného období, ve kterém natočil další z dlouhé řady jeho tupých akčních výplachů, ve kterých jeho herecký výkon připomíná cukání larvy přejeté nadupaným Velorexem, účes plešatějící hvězdy má dozajista na starosti stejný člověk, lépe řečeno kouzelník jenž tvoří hutný, černý, lesklý koňský ohon na hlavě prasečího varlete Seagala a všechno se to spláchne direct to dvd, hlavně že Nikky zaplatí další splátku za svůj luxusní zámeček v Itálii.Tokarev je jen další z řady filmů, o kterých nemá smysl se bavit dýl jak 5 minut, jelikož jejich scénář byl napsaný za mnohem kratší dobu, ale např. vykosovačka v ruskym doupěti feťáků měla kurva říz a Cage to tam krátil jak za starejch časů.Málé plus je vidět po dlouhé době sympatického mamrda Maxe Ryana a hodně velkým hřebíčkem do rakve vašich ejakulátních snů nad akčním žánem může být fakt, že když vidíte xicht Dannyho Glovera musíte počítat s tím, že další Zbraň už nikdy nebude, leda byste chtěli vidět roztomilou komedii o tom, jak jeden zapomenutý židobijec láskyplně vyměňuje plenky svého senilního sedmdesátiletého partnera, přičemž by hlavní dějová zápletka byla o tom, že jeden neví kde má steroiidy a druhý prášky na prostatu, tak by v zápalu stařecké demence rozpoutali v ulicích Los Angeles to pravé, artritidové peklo. 55%. Úplnou náhodou sem viděl včera Cabezasův horor z roku 2007 a byla to mnohem větší sračka. ()

Litvicek 

všetky recenzie používateľa

Že já idiot ještě stále mám víru v tyhle pochybné filmy, kde hraje Nicolas Cage, jako nic proti němu, mám ho strašně rád, jeden z velkých herců, nicméně bere projekty, které by snad herec jeho třídy neměl nikdy brát a je to poznat. Co o filmu dodat? Je to nehorázná sračka, která si myslí, že prostředí a chování je realné, což samozřejmě není a tak si nestačí než jen ťukat na čelo s myšlenkou "proč sakra?!"... No, strašná blbost, tím to ukončím. ()

Reklama

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Prvá pomalšia polovica sa trochu utahane a nenápadne plížila do druhej jak sa vážne patrí polovice ale prežil som celý film bez utrpenia a sklonou k sebevražde narozdiel od Nic...nechápavých odborníkov na teoriu thrilleru,(ktorých si ináč nesmierne vážím), ba dokonca som sa bavil,malo to zápletku,akciu,zvrat jednoducho poctivá Cageovka a to možem... ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Hmmm... tak ja neviem, ale mne to vôbec neprišlo také zlé. Jasné... má to muchy...občas je to neprehľadné, pár vecí je nedotiahnutých, sú tam hluché miesta, úvod je zbytočne dlhý a podobne, ale inak to celé pekne funguje. Ono tu vôbec nejde o nejaký priamočiary akčný film. Je to skôr krimi dráma s prvkami akcie. Trailer navodil dojem, že tu pôjde o klasický revenge akčňák, ale tomu tak nieje. Pointa je dobrá, ale záver SPOILER so samovraždou bol trošku hlúpy a zbytočný. Radšej ho mohli tí Rusi klasicky rozstrieľať. Ja som na rozhraní troch a štyroch hviezd... ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Páčil sa mi Červenákov komentár ku Drive Angry: "Cage pochopil." Tak to je, má asi blbého agenta, alebo mu to už ľudia v prvej lige vážne nežerú, neviem. Som len nekritický fanúšik a mám rád aj jeho béčkové prehrávanie. Do Tokareva som išiel s očakávaniami, nie pre meno jeho, ale pre meno režiséra, tvorcu vynikajúceho Aparecidos, ktorý v spojení s béčkovým námetom a nasratým Cageom, mohol stvoriť minimálne zábavnú haluz. Bohužel, vinou scenára plytkejšieho než akčný žáner sám, stvoril dielo hodné tak Stevena Segala po nástupe do radov zombies, takže sklamanie, priamočiare, krvavé, o ničom.. PS: Odporúčam všetkým prečítať si tunajšiu diskusiu k tomuto filmu! Nechcem nikoho menovať, pretože nemám na mysli len jednu osobu, každopádne, padali tam perly - ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (8)

  • Film se natáčel v Mobile v Alabamě. (rafix)

Reklama

Reklama