Reklama

Reklama

Pekelná jazda 3

  • Česko Jízda do pekel 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail (Ken Kirzinger), pomstychtivý vodič kamióna so záľubou v cudzom nešťastí a utrpení, znova rozbieha svoje zvrátené chúťky na najvyššiu rýchlosť. Keď sa niekoľko mladých amatérskych jazdcov rozhodne skrátiť si cestu na automobilové preteky Road Rally 1000, nevedomky rozpútajú desivú nočnú moru. Náhodné stretnutie s Rustym pre nich znamená smrteľné nebezpečenstvo, pretože psychopat každú svoju ďalšiu obeť prenasleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovateľným potešením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Rusty Nail opat po tretie. Joy Ride 3 je klasicka trojka so vsetkym, co k tomu patri : najnudnejsia, najamaterskejsia a najdebilnejsia. Kym jednicku reziroval John Dahl, dvojka uz mala ineho rezisera, a trojku sa tuna rozhodol rezirovat Declan O´Brien /Wrong Turn 5/. A samotny O´Brien sa nevelmi rezii rozumie. Joy Ride z roku 2001 mala vybornu strasidelnu atmosferu, kde sa napatie dalo pekne krajat a behom filmu pekne hustlo. Plus v jednicke boli vyborni herci ako Steve Zahn a najma nadherna sexica Leelee Sobieski. Tuna uz po tych dvoch niet ani chyru. Tuna niet po napati ani stopy, namiesto strasidelnej atmosfery nastupilo len samoucelne gore. V jednicke hral Rusty Naila Matthew Kimbrough - bol aj patricne temny a desivy. Tuna hral Rusty Naila Ken Kirzinger /Wrong Turn 2/ , a ten nema na Kimbroughove vysiny ani zdaleka. Plus take veci ako mizerne herecke vykony a posliapany koncept prveho filmu - tak to ani rozoberat nemienim, lebo by som sa len rozculil. Film vsak nema uzatvoreny koniec, naopak koniec bol otvoreny - do x rokov je tu Joy Ride 4. Takze Joy Ride 3 - u mna slabota : 30 % ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jigsaw si kúpil kamión a vydal sa rýchlo a zbesilo mstiť chudákom, ktorý ho nejak ponížia. Tentoraz mu na ceste nejaký pretekár so svojou partou spraví myšku. Za to si rozhodne zaslúžia zomrieť tým najbrutálnejším spôsobom. To dá rozum. Tak by zachoval každý správny chlap, ehm úchyl. A vynaliezavý kutil by pri zabíjaní využil svoj kamión na tisíc a jeden spôsobov. O nejakú logiku tu nejde a atmosféra solídnej jednotky je dávno preč. Jednu hviezdičku dávam za prevedenie niektorých kaskadérskych kúskov. Hlavne naháňačku na široko ďaleko opustenej diaľnici. Síce z nej cítiť umelosť a že je kaskadérsky tím dokonale zosynchronizovaný, ale je to celkom cool napriek fádnemu nasnímaniu bez štipky napätia. Režisér je proste nemehlo, ktoré nedokáže nič poriadne vytrieskať ani z akčných scén ani z hercov, ktorých ste nikdy predtým ani potom nevideli. Snáď kvôli tomu, že je to nepriznaný snuff film. Fanúšikovia gore si užijú poriadneho nášupu. Na môj vkus to bolo už prehnane nechutné a nebavilo ma to. 2/10. ()

Reklama

topi 

všetky recenzie používateľa

Režisér Declain O´Brien opustil zprasenou sérii Wrong turn, (kterou se mu podařilo dostat do hnoje) a naskočil do třetího pokračování o vraždícím kamioňákovi jménem Rusty Nail. I tuto sérii moc nepodržel, (ikdyž dvojka už byla velká spodina). Hrozní herci, děsnej scénář, chování postav na ranu. I záporák Rusty změnil hlas (v jedničce i ve dvojce to bylo z těch filmů nejlepší). Jediné, co je hodně solidní, tak gore. Ale to rozhodně nestačí. Pokud vznikne čtvrté pokračování (podle trojky to tomu opět nasvědčuje), tak si ho už s radostí nechám ujít. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama