Reklama

Reklama

Sexy šport

(relácia)
Publicistický / Športový / Pornografický
Slovensko, 2012, 5 min

Recenzie (13)

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

IQ slečien, uvádzajúcich toto rádoby vtipne ladené športové "spravodajstvo" je pekelne nízke a o ich účinkovaní v tejto relácii jednoznačne rozhodla ich ochota obnažiť sa pred kamerou. Keby to bolo aspoň trochu štýlové a vkusné, nemal by som proti takémuto typu športových správ v zásade nič, to neskonale tupé, afektované a neustále kiksujúce moderátorské osadenstvo, nemajúce o športe ani páru to však poriadne potápa... ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.9.2012, pôvodná relácia - Ja vravím: Zlaté Počasíčko ! Tam tie káčerdonaldovské starletky, čo si svojimi silikónovými kozami a vymachleným ksichtom zaumienili dobyť miestne celevritné požitky, aspoň držali hubu ! Ale tuná je to naozaj pravé peklo. Lacné štetky tu otvárajú svoje pysky a vypúšťajú z nich neartikulované zvuky z ktorých by divák mal údajne dekódovať aktuálne dianie v športe a ešte byť aj odviazaný z ich tzv. striptízu. Ako by povedala Liza Simpsonová: "Televízna ´zábava´ opäť dokázala dosiahnuť nové dno." Amen. (11.9.2012) ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Na tento „publicistický“ pořad jsem narazil zcela náhodou, skákajíc jedné probdělé čtvrteční noci z kanálu na kanál „a ono ejhle bobr“. A vlastně proč ne? Ty slečny nebo paní v mnoha případech určitě nejsou žádné Miss World, ale kdo nechce, ať nechá být a oči sklopí třebas k Dostojevského Zápiskům z podzemí. Sexy šport se určitě nestane pořadem, který budu na televizních obrazovkách úmyslně vyhledávat, ale znovu opakuji „proč ne?“ Jakýž takýž sportovních informací se Vám dostane a forma jejich podání se těch pár minut dá taky vydržet. ()

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako...dnes tam bola napol kačica, napol žena. Totálne hnusná špata s krivou papuľou a kozami umelými až strach. Mrzká kurva, ktorá sa pre 5 minút slávy vyzlečie dohola. Kto môže s niečím tak nechutným / a blbým/ chodiť a spávať? No a k programu... nudný a trapný šport s nesympatickou "moderátorkou", ktorá o športe nevie ani hovno. Pozornosť a sexiness sa snaží to hovado. ktoré túto kravinu vymyslelo, navodiť tým, že núti prenajaté kurvy žmoliť si silikóny. Ale čo už by človek chcel od televízie, ktorá si dobrovľne dá meno "DAJTO!" ()

dobso odpad!

všetky recenzie používateľa

Športový bulvár zo slečnami, ktoré teda až tak sexi niesú. Navyše ich znalosti o športe sa rovnajú znalostiam 3 ročného chlapca, ktorý nikdy nevidel televízor. A ten bulvárny podtón..... Táto relácia je asi naozaj len pre ľudí, ktorí majú IQ húpacieho koníka. Videl som raz!!! a stačilo mi!! nikdy viac!! ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama