Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Seriál podobný seriálom Druhý dych a Pod povrchom. Sú to skôr seriály zo života bohatej slovenskej vrstvy, sú dosť pokojné s vážnymi udalosťami, sú aj dosť nudné a nemajú spád, ale sú posunom v našej tvorbe, herecky sú viac uveriteľné. Horúca krv mi pripadala z ukážok ako slovenský Dallas a do toho ešte Latinákova postava, ale nakoniec je to niečo mierne iného charakteru, o trapas sa nejedná, ale ani na vývozný artikel. 05.06.2013 - Dopĺňam komentár, lebo seriál sa zmenil na hlúposť typu Ordinácie v ružovej záhrade a je pre mňa už v podstate nepozerateľný. Asi to robia ľudia odtrhnutí od reality, ja len ľutujem divákov tohto a jemu podobných seriálov. ()

nessbeal odpad!

všetky recenzie používateľa

Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme... Aj o tom je nový rodinný dramatický seriál Horúca krv, ktorý štartuje na obrazovkách Markízy 21. augusta o 20.20! Uvidíme v ňom nielen mnoho známych hereckých tvárí, ale aj hercov, pred ktorými sa sľubná kariéra ešte len otvára. Objavia sa vňom okrem iných napríklad aj Zuzana Skopálová, Marek Ťapák či Daniel Žulčák. ***** Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. ()

Reklama

HOCKEYKA

všetky recenzie používateľa

Dokola tie isté okukané ksichty-Studenková,Vajda,Kanócz,,,atď,chýba už len Kramár a zostava markizáckych trapkov je takmer kompletná.Nemôžem si pomôcť,z tých trápne recitovaných replík bez štipky uveriteľnosti mi je na vracanie.Skúsila som,nedalo sa,tak som prepla na Jojku,kde je to o poznanie lepšie.I am sorry. ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 21.8.2012, pôvodný televízny seriál - Mello si užíva slobodu v Belize, opitá štetka Rezešová opäť zabila autom nevinných ľudí, korupcia prežíva konjunktúru a Markíza nám servíruje ďalší primitívny výplach ordinačného typu. Toť obraz dnešných všedných dní v slovenskom banánistane. (22.8.2012) ()

marlon 

všetky recenzie používateľa

Dvaja týpkovia vojdu do krčmy. Bez slova objednajú fľašu Borovičky a mĺčky ju aj stiahnu. Bez slova objednajú ďalšiu fľašu Borovičky a znova ju v tichosti zlikviduju. To isté sa opakuje aj pri tretej a štvrtej. Keď dopijajú piatu, konečne sa jeden ozve: "Ta tota Borovička baaaaarz dobra". A druhý mu na to: "Ta si sem došiel pit, abo debatovat?" Tomu L. Latinakovi to setsakramentsky sadlo :-) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V epizóde s názvom “Domov“ nakladá Lucia na fúrik tri balíky slamy, avšak v nasledujúcich záberoch sa ich počet zmení na dva a opäť na tri. (Johnny.ARN)
  • V časti 27x1 s názvom "Samota" je pri spoločnom obede Zdeny Studenkovej a Gabriely Dzuríkovej možné nad hlavou prvej spomenutej zbadať mikrofón. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama