Reklama

Reklama

Sotva sa niekdajší pretekársky šampión Brent Magna (Ethan Hawke) rozhodol odísť na zaslúžený odpočinok a začať s manželkou Leanne (Rebecca Budig) nový, pokojný život v bulharskej Sofii, všetko sa neočakávane zvrtne! Leanne totiž unesie neznámy muž, ktorý vzápätí zavolá Brentovi a oznámi mu, že ak chce svoju lísku ešte niekedy vidieť živú... Musí si sadnúť za volant opancierovaného a množstvom technických hračiek vybaveného Forda Mustang a bez odvrávania splniť všetko, čo mu únosca prikáže! Keď si k Brentovi nečakane prisadne mladá hackerka (Selena Gomez) a namieri naňho zbraň, zdá sa, že je všetko stratené... Alebo to nebodaj tiež patrí k plánu zvrhlého únoscu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (234)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ethan Hawke za Eleanořin volantem demoluje Sofii, na telefonu má Johna Voighta udílejícího pokyny a v patách bulharskou policii, jejíž Astry mají pozoruhodné výkony. Totální nenáročný výplach narvaný honičkama až po střechu, který nemá výraznější ambici vyprávět nějaký příběh. A mě to bavilo, protože přesně tohle jsem čekal a chtěl. Trošku mi sice vadila postava Seliny Gomez, která byla místy protivná za hranou snesitelnosti, ale i to se nakonec dalo přežít. Ukázkový exemplář ze škatulky se štítkem "vypnutý mozek". 60% ()

Tony.cs 

všetky recenzie používateľa

Zdejší komentáře hodnotících "elit" bych si nechal zarámovat a poslat do vesmíru, ať jiné světy vědí, jak umíme být hloupí. Nicméně teď ten můj. Film, ve kterém je hlavní hrdina Ford Mustang Shelby SuperSnake. Nádherné auto. Ale k té, prý laciné, kameře. Ta byla velice chytrá a fantasticky sestříhaná. S málem peněz jsme tak dostali uvěřitelně celistvý zážitek. Vnitřní web kamery tomu dodávali šmrnc. Honičky byly dost dobře natočené a jediné, co filmu chybělo, byla coolovost postav, jinak by se mohlo jít Rychle a Zběsile bodnout. Nakonec to jediné, co mě naštvalo, byl konec. To jsem vůbec nečekal. Ale jinak? Wow...žádná nuda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Musím vyjádřit velké uznání filmařům, kterým se podařilo natočit hoďku a půl dlouhou automobilovou honičku tak napínavě, že při ní nevystříkla ani kapka adrenalinu. Ale na druhou stranu nudy a všelijakých pitomin se do filmu podařilo natlačit přesně tolik, kolik vyžadovala filmařská velmoc zvaná Bulharsko. Kdyby si měl vybrat mezi druhou projekcí a devadesátiminitovým exkluzivním pobytem v péči Jigsawa, tak asi zvolím film, ale nebude to snadná volba. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Páni, mě to sedlo skvěle. Skvělý úvod, který navnadil. Jedna automobilová, vesměs policejní, honička za druhou. Výborné záběry kamery na všechny ty kaskadérské kousky, které naprosto perfektně snímají každou bouračku těch nejlevnějších policejních aut z východní Evropy. A že je jich fakt hodně. Po delší úvaze dávám 85% jelikož mě film velice mile překvapil. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (21)

  • Selena Gomez (The Kid) šla v aute s kaskadérom, aby zistila, aký je to pocit. Bola vystrašená, no nie tak, ako keď šoféroval Ethan Hawke (Brent Magna). (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama