Reklama

Reklama

Sotva sa niekdajší pretekársky šampión Brent Magna (Ethan Hawke) rozhodol odísť na zaslúžený odpočinok a začať s manželkou Leanne (Rebecca Budig) nový, pokojný život v bulharskej Sofii, všetko sa neočakávane zvrtne! Leanne totiž unesie neznámy muž, ktorý vzápätí zavolá Brentovi a oznámi mu, že ak chce svoju lísku ešte niekedy vidieť živú... Musí si sadnúť za volant opancierovaného a množstvom technických hračiek vybaveného Forda Mustang a bez odvrávania splniť všetko, čo mu únosca prikáže! Keď si k Brentovi nečakane prisadne mladá hackerka (Selena Gomez) a namieri naňho zbraň, zdá sa, že je všetko stratené... Alebo to nebodaj tiež patrí k plánu zvrhlého únoscu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (234)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Je to paradox. Spočiatku, keď som si všimol v popise filmu, že tam hrá Selena Gomez (v akčnom filme), neveril som, že to bude stáť za pozretie. Ani neviem prečo som tomu dal napokon šancu. A vlastne som urobil dobre. Očakávania boli mizivé, výsledok síce slabší priemer, ale prekvapivo to celkom odsýpalo. Dej síce nie je nijak výrazný, scenár jednoduchý so snahou zauzliť čo sa dá, ale popravde je to svižne natočené. Čo je obrovská devíza. **/*** ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Najlepší výkon vo filme podáva Shelby Cobra. V End Credits sa dozviete, že je film je venovaný pánovi Shelbymu, ale takýto epitaf si určite nezaslúži. V logike a v "hereckých" výkonoch to riadne hapruje. Slečna Gomezová je pre mňa kanditátom č.1 na Razzie Awards, keď prevezme štafetu po Rihanne za Battleship. Puntík za deštrukciu v Sofii, aj to s odretými plechmi. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Courtney Solomon /Americka Kletba - 50%/ sa asi prilis inspiroval filmami, v ktorych zaznieva hlas v telefone /Phone Box, Die Hard3/ a jednak seriou Rychle a Zbesile a jednak aj zblizovanie sa dvoch roznych jedincov pocas hodne krusnej noci /Terminator/: Ovsem Ethan Hawke /Dead Poets Society, trilogia before Sunset ..../ je sice dobry herec, ale tuna prehraval, Selena Gomez je sice krasna, ale prehravala aj ona a tie bezduche a az samoucelne nahanacky na utakoch : tak ako diky, ale ne, na mna to nefungovalo : 20 % ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (21)

  • Počas natáčania filmu bolo zničených 130 áut. Produkcia mala vlastné vrakovisko, kam tieto autá dávali. (Tony DiNozzo)
  • Shelby Super Snake Mustang je také zriedkavé auto, že Shelby ich muselo vyrobiť špeciálne pre potreby snímky. Pre film bolo zhotovených 7 áut Shelby. Veľa z nich bolo zničených niekoľkokrát a diely z nich sa použili na vytvorenie nového auta. Dokopy bolo vo filme zničených 13 Shelby áut. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené