Reklama

Reklama

Please Help the World

Krátkometrážny / Dráma
Dánsko, 2009, 4 min

Obsahy(1)

Dievčatku sa sníva zlý sen, v ktorom musí čeliť rôznym ekologickým katastrofám v dôsledku globálneho otepľovania. Krátky film z produkcie dánskeho ministerstva zahraničných vecí pre slávnostné otvorenie kodanského samitu OSN o klimatickej zmene. (whack)

Recenzie (3)

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekne, jednoducho podané a nevyhlo sa ani brnkaniu na city. Lenže absolútne oprávnene. Budúce generácie a aj vaše deti, budú potrebovať miesto k životu a čo im chcete ponúknuť? Otrávené rieky, vyrúbané lesy a pustinu bez života? Spomeňte si na svoje detstvo a myslite na to, že vaše deti a vnúčatá už takú krásu nezažijú. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

No dosť ma sklamalo, nemám rád takúto agitku cez deti a strašenie, mám radšej faktické dokumenty z jednej strany, či druhej. Navyše, ak budete svet vnímať podľa toho, čo vám hovoria v televízii, tak si môžte mozog veľmi rýchlo vymyť. Tiež dánske dievčatko tu pozeralo anglicky znejúce televízne kanály a neskôr stránku i na internete tiež po anglicky. Takto veru nie, toto je nebezpečná forma. ()

Reklama

whack 

všetky recenzie používateľa

Agitka proti globálnemu otepľovaniu, ktorá určite nepoteší mudrcov mysliacich si, že zvyšovanie hladiny morí, zvyšujúci sa počet hurikánov a povodne, spôsobujú tajné americké iluminátske spolky pomocou HAARPu a iných supertajných zbraní. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama