Reklama

Reklama

Billy (Vince Vaughn) a Nick (Owen Wilson) sú predajcovia zo starej školy, ktorí polovicu života strávili zdokonaľovaním svojich predavačských fígľov. Svoju prácu povýšili na umeleckú disciplínu, ale aj tak skončili na dlažbe. Obidvaja sú produktom svojej generácie, ktorá verila v americký sen - kto tvrdo pracuje a dodržuje pravidlá, toho úspech neminie. Realita je ale úplne odlišná. Ich kariéru potopil súčasný pretechnizovaný digitálny svet. V snahe dokázať, že nepatria do starého železa, sa im podarí takmer nemožné a získajú stáž v prestížnej  firme Google. Problém nastane, keď zistia, že tam nie sú sami. Medzi ďalšími záujemcami o pracovné miesta je kopa geniálnych univerzitných študentov a technicky nadaných géniov, ktorí sú o polovicu mladší a minimálne dvakrát tak šikovní a bystrí. Súboj o niekoľko voľných pozícií nebude jednoduchý. Billyho a Nicka čaká neľútostný súboj s elitou národa, v ktorom musia porušiť všetky pravidlá, aby na konci šialenej cesty za získaním práce snov dosiahli to, po čom celý čas túžili. Aby získali povýšenie z Noodlerov na Googlerov, teda zo stážistov na zamestnancov, Billy a Nick musia prekonať generačnú bariéru a všetkým predviesť ich skvelú zásobu nacvičených predajných trikov. Google je totiž miestom, kde sa sny stávajú skutočnosťou a kde tajomstvo úspechu nie je založené na hľadaní, ale na vyhľadávaní. (TV JOJ)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (682)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Vydržala som to asi do polovice (dorazil ma Vincov prejav pri metlobale), potom bolo viac než jasné, že pokračovať to bude len ďalšími obmenami už použitých scén a hepyendom, ktorý bol pre zmenu jasný ešte pred úvodnými titulkami - čiže už pri čítaní anotácie, prípadne synopsy či plagátu. Jednoducho totálne tuctová nalinkovaná komédia. Aj také občas prekvapia, pobavia či zaujmú netradičným prístupom alebo čiernym humorom - avšak to nie je prípad Stážistov. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Moc jsem nevěděl, co od tohohle filmu čekat a příjemně mě překvapil. Celkem příjemná komedie s Wilsononem a Vaughnem. Ze začátku by si na ně člověk asi nevsadil, ale stejně musí být člověku hned jasné, jak to skončí. Celkem se vymakali v průběhu filmu a člověk jim to i přál. Je tam spousta narážek na různé věci. Nejvíc mě asi dostal famfrpál a profesor Xavier. "Kéž by tak bylo místo, kam můžete napsat všechny své dotazy." :D ()

Reklama

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Owen a Vince opět za pitomce, ale k nim to prostě sedí! Rozhodně skvělá komedie, která pobaví a neurazí. Neříkám, že je to špičkový počin, ale hlavní aktéry mám opravdu ráda, už jenom kvůli jejich charisma. Navíc Rose Byrne je také skvělá a krásná herečka. O roztomilém Dylanu O'Brienovi nemluvě. Google vládne světu, amen. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (21)

  • Naštvaného zaměstnance Googlu, který se snaží spát ve "šlofíkárně", ale je pořád vyrušován Nickem, si zahrál režisér filmu Shawn Levy. (Decim28)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)
  • Film bol distribuovaný do kín pod falošným názvom Generations. (tarponko)

Súvisiace novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (viac)

Reklama

Reklama