Reklama

Reklama

Billy (Vince Vaughn) a Nick (Owen Wilson) sú predajcovia zo starej školy, ktorí polovicu života strávili zdokonaľovaním svojich predavačských fígľov. Svoju prácu povýšili na umeleckú disciplínu, ale aj tak skončili na dlažbe. Obidvaja sú produktom svojej generácie, ktorá verila v americký sen - kto tvrdo pracuje a dodržuje pravidlá, toho úspech neminie. Realita je ale úplne odlišná. Ich kariéru potopil súčasný pretechnizovaný digitálny svet. V snahe dokázať, že nepatria do starého železa, sa im podarí takmer nemožné a získajú stáž v prestížnej  firme Google. Problém nastane, keď zistia, že tam nie sú sami. Medzi ďalšími záujemcami o pracovné miesta je kopa geniálnych univerzitných študentov a technicky nadaných géniov, ktorí sú o polovicu mladší a minimálne dvakrát tak šikovní a bystrí. Súboj o niekoľko voľných pozícií nebude jednoduchý. Billyho a Nicka čaká neľútostný súboj s elitou národa, v ktorom musia porušiť všetky pravidlá, aby na konci šialenej cesty za získaním práce snov dosiahli to, po čom celý čas túžili. Aby získali povýšenie z Noodlerov na Googlerov, teda zo stážistov na zamestnancov, Billy a Nick musia prekonať generačnú bariéru a všetkým predviesť ich skvelú zásobu nacvičených predajných trikov. Google je totiž miestom, kde sa sny stávajú skutočnosťou a kde tajomstvo úspechu nie je založené na hľadaní, ale na vyhľadávaní. (TV JOJ)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (682)

Happens 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Musím povedať, že ma príjemne prekvapila až na jednu scénu s Ferrellom a jednu s Rigglom absencia dementne perverzného humoru. Inak na Stážistoch nevidím nič, čo by ich aspoň trochu povytiahlo z tuctového amerického priemeru až na jednu výnimku - síce len veľmi ťažko reálne, ale predsa prostredie pracovísk Google. Inak však bieda a haldy vŕšiacich sa klišé nepomáhajú. 45% ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Těch motivačních proslovů bylo trošku moc a Vaughnova ukecanost občas sklouzávala do trapnosti, ale celkově to nebylo tak zlé. Ne že by mě příběh prodejců, které virtuální svět připravi o práci a oni se mu musí přizpůsobit, nějak extra chytil, ale koukalo se na to příjemně i přes to, že vtípky nebyly nijak originální a narážky na IT nerdy už všechny zazněly BBT. Sedlo i obsazení vč. partičky ajťáků a Rose Byrne. 60% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Průměrná komedie, která má na starší působit lehce nostalgicky (dva ústřední analfabeti) a v mladších (a méně inteligentních) má vyvolat dojem "ty-voe-tam-bych-chtěl-pracovat". Uznávám, že jsem se nijak výrazně nebavil, ale ani mě to neštvalo. Navíc nám byla naservírována klasická výstavba děje. Necelé 3*. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Film bol distribuovaný do kín pod falošným názvom Generations. (tarponko)
  • Ve filmu stážisté pracují na zákaznické lince, Google však žádnou takovou nemá. (ronaldmekdon)

Súvisiace novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (viac)

Reklama

Reklama