Reklama

Reklama

Nitro Circus: Najextrémnejšie skoky na motorkách

  • Česko Nitro Circus (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus ponúka adrenalínom nabité kaskadérske výkony, ktoré ste doteraz nevideli, aj zábavné kúsky v podaní jazdcov svetovo preslávenej skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travisa Pastrana. Tento šialenec, jeden z najznámejších predstaviteľov motocyklovej akrobacie, je hlavnou postavou skupiny neohrozených, odvážnych a vynaliezavých bláznov, ktorá predvádza tie najnebezpečnejšie výkony v plnej kráse ... a len pre vás! (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (72)

Dm1tr1j odpad!

všetky recenzie používateľa

Moje komentáre si aj tak nikto nečíta, tak si píšem čo chcem :). A tento film je blbosť, jedná otrepaná reklama na super tlsté nápoje. Triky sú o ničom a nedokončené naozajstné bláznovstvá by vyzerali inak, keby sa naozaj našli psychopati čo by sa nato dali. Toto sú len tlstí a hlúpi amíci čo si zarábajú na drogy.... ()

peaceices 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná porce šílených triků, stuntů a všemožných kousků, které by udělala jen opravdu malá hrstka lidí. Tak jak řekli ve filmu, to co dělají už nikdy a nikdo nebude opakovat. U většiny scén jde opravdu o život (myslím si, že přesto jak Tommy tvrdil že tohle není nijak naplánované a dělají jen to co je napadne, bez většího uvažovaní, musí několikrát promyslet jak daný trik provést tak, aby to přežili, přinejmenším aby následně nestrávili půl roku v nemocnici). Výborná podívaná se skvělým zakončením v podobě show v Las Vegas, která opravdu stála za to! Být v tom hledišti a sledovat Wheelze jak provede jeho frontflip na vozíků bez jediné chybičky, tleskal bych než by mě bolely ruce. Respekt, borci! 75 % ()

Reklama

Crybaby 

všetky recenzie používateľa

"Musíte prijať fakt že smrť je možnosť." Vidieť partu bláznov ako sa snažia prekonať sami seba a následne aj navzájom by nebolo tak poučné a zmysluplné keby bola zložená z iných členov. FMX X-Fighters, X Games, všetky tieto veci som odmalička pozeral a preto mi tento film/dokument zahral na tu správnu vlnu. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

Cracker 

všetky recenzie používateľa

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama