Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Posledné recenzie (526)

plagát

Tieň v oblakoch (2020) odpad!

Teraz neviem či potrebuje USA podporiť nábor žien do letectva alebo woke hnutie, že ženy su silnejšie ako muži... Tak či tak ten príbeh nedaval veľmi zmysel, vsadiť tam len tak nejakeho okridleného potkana bolo vyslovene divné. Nevedel som čo je vlastne priorita či potkan alebo zerá, ktoré si dávali medzi útokmi asi obed lebo inak neviem ako to lietadlo nezostrelilo hneď prvé z nich... Uplná blbosť, ozaj nepozerať

plagát

Životní trefa (2022) 

Neni to niečo čo mi vezme dych ale je to krásny film plný emócie ako športovej tak ľudskej. Neobvyklý Sandlerov výkon vo vážnejšej polohe ale o to lepší. Jemu dramatickejšie role sadnú viac ako role veľkého dieťaťa. Film plný basketbalových hviezd pričom som sa nakonci už len pýtal kde nechali EmDžeja. Nakoniec je ale asi lepšie, že tam nebol. Jeho osobnosť je tak veľká, že by to pôsobilo ako klišé alebo by celý film stiahol na seba. Určite by to nebolo o tom držať palce dvojici outsiderov.

plagát

Operácia Mincemeat (2022) odpad!

Réžia a kamera super ale scenár vyprdel niekto po 10 pivách v pondelok keď musel niečo napísať.... Okrem toho útok na sicíliu bol totálny prejeb a jedno z najkokotskejších rozhodnutí slabo skúsených vojsk ameriky a británie. Američania zariadili vrelé prijatie na pobreží pomocou new yorkskej mafie, ktorej spravili ústupky a prepustili ich šéfov aby poslali dobré slovo domov do starej zeme a nechali vojakov prejsť a aby sa sicilskí vojaci vzdávali. To bolo všetko, ako náhle prešli vojská do kopcov, ktoré boli vždy 3 po sebe vzostupne vyššie a vyššie delené údoliami tak sa začalo skurvené prelievanie krvy. Zopár delami taliani neskutočne mrvili a mleli spojencov a zdržovali ich tak dlho, že nemci sa mohli vpohode preskupiť čo aj spravili ale na siciliu sa vyjebali... Plán akcie bol prejsť cez sicíliu do Paríža a zobrať hitlerovi tento klenot. Nepodarilo sa a nemci zosadili musoliniho nasadili vlastnu babku....okrem toho dopady Mincemeat môžu byť 0, nik nevie či to vôbec malo zmysel.

Posledné hodnotenia (2 424)

Tieň v oblakoch (2020)

odpad! 19.07.2022

Otec Stu (2022)

odpad! 16.06.2022

Životní trefa (2022)

09.06.2022

Ricky Gervais: SuperNature (2022) (relácia)

31.05.2022

Ted K (2021)

29.05.2022

Operácia Mincemeat (2022)

odpad! 29.05.2022

Smradi (2022)

15.05.2022

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013)

01.05.2022

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012)

01.05.2022

Reklama

Posledný denníček (2)

Interstellar

Interstellar si zaslúži byť na prvom mieste ako najlepší film. Definuje podstatu života tak ako žiadny iný film. Je smutné, že ľudia nechápu súvislosti s týmto dielom, nedochádza im aké úžasné malichernosti sa na zemi každý deň riešia miliardu krát dokola. Ako druh nepoučiteľne a trestuhodne zanedbávame rozum a vedu a dávame prednosť pudom. Je pre nás dôležitejšie prežívať ako žiť a to by sa malo zmeniť. Prvý krok je pochopiť to čo je dôležité. Realita toho kto nám vlastne vládne a ovláda nás je v skutočnosti možno desivejšia ako si dokážeme predstaviť ,no možno to je len o tom ,že sme nechali pár ľudí postaviť sa nad ostatných a vložili im do rúk moc akú by nemal mať nikto. Všetko sa to ukáže keď už bude neskoro.