Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrália Devil Seed (viac)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(viac)

Recenzie (58)

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

I přes nízké hodnocení, nízký rozpočet a herce, kteří nejsou zkušení, se jedná o více než průměrný horor. Devil Seed má pomalejší tempo, atmosféru průměrnou a dá se říct, že ničím zásadním nevyniká. Průměrný horor, který jsme už viděly v několika podobách, ale stále jde o neohrané téma. Hororů a vymítání není tolik, aby se divák přecpal a díky tomu jsem rád za každý béčkový nebo céčkový. Začátek je ponurý a celkem nezáživný, ale to vyvažuje obsazení hlavních i vedlejší postav, protože na paninky se celkem příjemně koukalo. Druhá polovina začne mít nádech a začnou se dít věci, na které divák čeká od začátku. Lahůdka je závěr a když holčina začne mluvit hlasem ďábla, horor je v nejvyšších obrátkách. Devil Seed je tedy povedená jednohubka, která svůj žánr nezostudí.. 7/10 = 71% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Sakriš, tak toto áno, toto beriem všetkými desiatimi :-) Po dlhšej dobe konečne nejaká novinka, ktorej môžem dať plnú trefu. Vynikajúci exorcistický horor, kam sa hrabe Devil Inside a podobné komerčné bláboly... Zaujímavé, o tomto filme som doteraz nepočul nič, režisér je úplný nováčik, hlavná hrdinka nehrala dokopy nikde, a aké prekvapenie sa z toho vykľulo. Dej je úplne priamočiary. Dve kamarátky si to pod vplyvom alkoholu namieria k cigánskej jasnovidke a odvtedy sa s jednou z nich začnú diať podivuhodné veci. Najprv sú to podľa očakávanie divné hlasy a zvuky (čiže pár poctivých, funkčných ľakačiek), potom tu máme posadnutosť, napokon exorcizmus. Ja viem, je to klišé, ale to nevadí, tam sa veľa originality vymyslieť nedá. ALE: Už len hlavnej hrdinke by som dal aj 10 hviezdičiek. Krásna, talentovaná, výborne sa na ňu pozeralo, jedna z najkrajších hlavných postáv v horore. Človeku jej až bolo ľúto. Má to atmosféru, technická stránka je na veľmi vysokej úrovni, hudba v pohode, proste skvelý moderný horor, v ktorom klape úplne všetko. Akurát keď už ku koncu došlo k nejakým mordíkom, mohli byť ešte krvavejšie, no nič to, asi sa šetrilo na rozpočte. 9/10, prekvapenie mesiaca jednoznačne!!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Všechny 3 Ženské, jsou k Nakousnutí, Radost na ně Pohledět! Nelekl jsem se, v Noci bych se možná i Bál, Kdo ví, filmy o Ďáblech mám Rád, a tohle se mi docela Líbilo, škoda, že se jedná o Nízkorozpočtový Film, takže efekty na chválu moc Nejsou.. Myslím si, že 3 * jsou pro Film tohodle druhu adekvátní... Protože u mně nízkorozpočtový Film přes 3 Neprojde! 5/10 ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Toto je prototyp filmu, ktorý zabili hrozné herecké výkony. Konkrétne u Michelle Argyris je to dosť vážny problém. Keď má hrať Alex, je to zlé, ale akonáhle Alex posadne diabol, až potom začína tá pravá sranda. Nepríčetnosť znázorňuje tým, že sa pozerá do zeme a hovorí potichu, a s výnimkou posledných dvadsať minút, kde sa už dá hovoriť aj o akých-takých maskách, je jediný viditeľný rozdiel medzi normálnou a posadnutou Alex taký, že má rozpustené vlasy. Tento film mi spôsobil niekoľko nekontrolovateľných výbuchov smiechu a nikdy nepochopím, ako to niekto dokáže brať vážne, alebo sa pritom nebodaj báť. Úplný shit. Jedna hviezda, že mám rád ten subžáner. ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama