Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dievčenská tanečná skupina slávi pod vedením slávneho manažéra a choreografa Evansa úspechy po celom svete. Ustrážiť toľko krásnych dievčat je nadľudský výkon, pre neho je to však existenčná nutnosť. Muži, to znamená manželstvo a deti, pre dievčatá koniec kariéry a pre neho hľadanie novej tanečnice a narušenie disciplíny v súbore... (STV)

(viac)

Diskusia

Milanest

Milanest (hodnotenie, recenzie)

Ako mlaďunký som to vnímal ako slabšiu funesovku, no ako starnem, milujem tento film čoraz viac. Je to krásne, má to pre mňa úžasne kúzlo.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

CRYPT

CRYPT (hodnotenie, recenzie)

pamatuji si ze jako malej jsem byl uplne hotovej z nekterych tech bab obvzlast v tech jejich slusivych krojich :-D

lilusha

lilusha (hodnotenie, recenzie)

Komedia, v ktorom si zahral so synom Olivierom (hral krasneho Philippa). Komedia, ktora mozno pride hlavne muzskej casti publika mierne nezaujimava (tanec), kde vsak Funes predvadza to najlepsie zo seba. Kto by si nezelal takeho mileho trenera, ktory je zaroven priatelkou, radcom, opravarom, zavoznikom, no proste vsetkym pre svoje "ovecky". Vybera si ich s takou preciznostou a nesmiernou prisnostou. Najkrajsia scena pre mna je vazenie zverenkyn a ich rozdelovanie: jest - slapat :-) A ano, dievcata boli uzasne, krasne. Funes medzi nimi trcal ako kol v plote, ale o to ide, ten kontrast.. choreografia sa tiez nemusi hanbit. Ktovie kolko to pan Funes trenoval, to je ho piti piti pááááá

Reklama

Reklama