Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý, neurotický žandár Ludovic Cruchot (Louis de Funès) sa nezapletie so osídiel medzinárodného zločinu, ale do osídiel lásky. Všetko sa začne v prvý prázdninový deň, keď sa Cruchot pustí do prenasledovania nedisciplinovanej šoférky v červenom mercedese, z ktorej sa vykľuje vdova po vrchnom veliteľovi polície Dolnej Normandie, Josépha Lefrançoisová (Claude Gensac). Rázny Cruchot sa jej páči, pretože jej pripomína manžela, a tak ho pozve k sebe na čaj. Cruchotov nadriadený, rotmajster Jérôme Gerber (Michel Galabru), je Joséphou tiež očarený a svojmu kolegovi závidí. Preto sa spojí s Cruchotovou dcérou Nicole (Geneviève Grad) a vymyslia plán, ako vznikajúcu lásku prekaziť. Ibaže Nicole sa s Joséphou čoskoro spriatelia - a navyše sa i všetky Gerberove plány obrátia proti nemu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Z doterajších dielov to je najlepší a najzábavnejší film, ktorý si aj po rokoch zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Má jednoznačne najprepracovanejší scenár v ktorom všetky tie epizódky do seba perfektne zapadajú. Veľkým plusom bolo angažovanie Claude Gensac. Akonáhle sa dej točí okolo ženy, tak je to hneď väčšia sranda a vtipy ohľadom pobláznených chlapov sú vtipnejšie ako tie obohraté o policajtoch. Chémia medzi nimi Claude a Funesom je naviac fenomenálna a iskrilo by to medzi nimi aj bez tých vtipných efektov. Takisto ma bavilo súperenie Funesa a Galabru o post šéfa a podlizovanie podriadených jednému alebo druhému z nich. No a nakoniec nás čaká skvelá naháňačka s niekoľkými pôsobivými kúskami. Škoda, že po tomto diely zo série zmizla nádherná Geneviève Grad ako Funesova dcéra. Spolu s Claude si Funesa fakt vtipne podávali a držali ho pod papučou. Tento diel sa musí páčiť každému fanúšikovi FR komédií. 8/10. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Reklama

lekr 

všetky recenzie používateľa

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Louis de Funes s hlasom Filipovského sú nezabudnuteľnou súčasťou zábavy nejednej domácnosti, aj keď poznáte film naspamäť, stále dokola sledujete znovu a znovu humorné situácie v ktorých sa hlavný hrdina ocitá, toto je proste kvalitná komédia s ktorou sa tínedžerské komédie zo zámoria nemôžu rovnať. Louis de Funes je zvyčajne záruka dobrej zábavy a v tomto prípade to platí dvojnásobne. Dávam priemer z dôvodu, že som to už videl toľko krát, že mi je z toho už zle. Navyše tu boli už aj lepšie diely o žandárovi. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštní, ale přestože mám rád francouzké komedie, přestože, kdysi dávno mě četnické komedie bavily, kouzlo se někam vytratilo a ani u třetí části, kterou jsem si v rámci nostalgické chvilky zopakoval, se ho znovu nepodařilo přivolat. Po celou dobu jsem si uvědomoval, jo tohle je vtipné, jo to tohle byl dobře vymyšlený a udělaný gag, ale přeso se mi ústa do úsměvu moc často neroztáhla. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (37)

  • Když se Cruchot (Louis de Funès) potápí, všimněte si jeho rukou. V různých záběrech na nich buď má nebo nemá potápěčské rukavice. (Ištván87)
  • Pre filmových divákov a pre veľké množstvo fanúšikov je táto epizóda považovaná za najzábavnejšiu a najúspešnejšiu zo série. Podľa počtu návštev v kine je na druhom mieste - 7 miliónov len vo Francúzsku. Je to o jeden milión menej ako mala jednotka - Žandár zo Saint Tropez (1964). (Arsenal83)

Reklama

Reklama