Reklama

Reklama

Lady Dianu, princeznú z Walesu, pozná takmer každý. Len málokto však pozná skutočnú Dianu Spencerovú, len málokto v nej vidí obyčajnú ženu. Film Diana nie je klasickým životopisom, zameriava sa na posledné dva roky jej života, kedy opustila kráľovskú rodinu a tiesnivý život v Buckinghamskom paláci. Na roky naplnené novou chuťou žiť, neúnavnou charitatívnou prácou a ľúbostným vzťahom, v aký už ani nedúfala. Meno jej lásky bude pre mnohých prekvapením, rovnako ako vynaliezavé triky a preoblečenia, ktoré musela princezná Diana používať na schôdzky so svojím partnerom mimo dosahu štvavých fotografov a ochranky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 4

Recenzie (213)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Neskonale chladné!!! Autori mali niekoľko možností a momentov na to, aby diváka chytili za srdiečko, a srdcervúco podali niekoľko silných Dianiných okamihov. Nestalo sa, dokonca sa k tomu ani len nepriblížili (vari ani nepokúsili). A tak si Naomi Watts ako princezná Diana dokáže získať sympatie, ale lásku divákov ťažko. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Opravdu nejsou pro mě filmy o královských rodinách ,protože mě to připadá úplně něco zvláštního ,že v 21.století ještě někdo má krále ,královnu,ale vlastně jen na okrasu...ale jako vzpomínka na Dianu to ujde,přece jen ona se trochu vymykala ze všech těch oficialit a protokolu.Za mě tedy celkově 60 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa herecky veľmi dobre zvládnuté. Naomi Watts bola skvelá Diana, teda asi aj skvelejšia než originál, povedzme si narovno, že Naomi je a bola atraktívnejšia. Na strane druhej film pokrýva v podstate len Dianine ľúbostné vzťahy a problémy, ostatné je len okrajové, akoby jej život bol len o láske. Aj vzhľadom na to by sa film nemusel volať len Diana. Možno by bolo lepšie Diana - kráľovná (moslimských) sŕdc. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že Naomi Watts mi v roli Diany moc neseděla. Marně jsem v ní Dianu hledala a neměla jsem se čeho chytnout. Naomi Watts se určitě snažila lady Di přiblížit, ale pro mě ta snaha vyšla naprázdno. Raději dám přednost nějakému dokumentu. Příběh lady Di je jistě zajímavý, ale tenhle film moc ne. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,576,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ banálny telenovelový príbeh, ktorý fakt nemá skoro čím zaujať, Naomi Watts je vo svojej úlohe roztomilá ale to je asi tak všetko k nejakým tým pozitívam, taká troška zbytočnosť /videl v kine: 40%/ ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (12)

  • Naomi Watts cvičila šesť týždňov iba Dianin hlas, ďalšie týždne potom intenzívne študovala všetky zábery a dôležité televízne rozhovory, aby zachytila pohyby tváre, gestá a reč tela. Zásadné pre vystihnutie Diany boli podľa herečky oči. „Na jej očiach bolo niečo zvláštne. Vedeli sa meniť z veľmi plachých a zraniteľných očí na oči plné sily s takpovediac konfrontačným pohľadom," opísala herečka. (Zdroj: Bonton)
  • Tvorcovia vychádzali z archívnych materiálov, dopisov, ktoré Diana písala, konzultácií s odborníkmi a z rozhovorov s osobami, ktoré sa s ňou stretli a ktoré jej boli veľmi blízke. (Zdroj: Bonton)
  • Film se měl původně jmenovat Caught in Flight. (R´Hell)

Reklama

Reklama