Reklama

Reklama

Exeter

  • USA Backmask (neoficiálny názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V starej, opustenej nemocnici, ktorej priestory v minulosti slúžili na liečbu detských pacientov s psychickými problémami, jedného večera prebieha teenagerská párty. Keď už sa v ranných hodinách začína väčšina z mladých poberať domov, niekoľko jednotlivcov zotrvá, aby si predĺžili zábavu vyvolávaním duchov. Už čoskoro sa všetci presvedčia, že zahrávať s mŕtvymi dušami sa neoplatí. Duch, ktorý sa vráti zo záhrobia, je mocný, pomstychtivý a túži ich všetkých vidieť umierať. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Já bych to neviděl až tak černě. Jasně, Exeter je poměrně levnej a kompletně strašně stupidní, Nispel však nezapomněl na to, jak natočit hollywoodskou rutinu tak, aby divák během filmu třikrát neusnul. Po nutném intru a seznámení se s bandou budoucích obětí se celkem rychle přesuneme do druhé poloviny, která příjemně odsejpá, nabídne spoustu solidní, i když většinou digitální brutality (viz. například odseklá půlka ksichtu), a párkrát si udělá prdel i ze žánrových klišé (kočka, jak jinak). Doporučuju tedy vypnout mozek, k tomu tři lahvový plzničky a bude to v cajku :) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

A žánrová nálepka komédia je kde? To si vážne nikto nevšimol, že ide v prvom rade o paródiu na niektoré hororové subžánre a celkovo len o úlet a srandu? Horor ten je v tomto prípade vážne len podružný, aj keď gore efekty boli veľmi slušné, to musím uznať. Sranda tu funguje prevažne na princípe totálne ale totálne blbého chovania sa postáv a strelených hlášok (hlavne od toho prispatého huliča). Sú tu také blbinky ako napr. exorcizmus podľa youtube stránky, likvidácia posadnutej zubnými kefkami, hláška o vyrobení svätenej vody (namočiť prsty mŕtveho farára do vody a vyluhovať ako čaj)... Film preto netreba brať príliš vážne, treba sa len baviť na extrémne hlúpych postavách a na ich uletených riešeniach, o nič viac tu nejde. 60/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých ludí si urobí párty v bývalej psychiatrickej liečebni. Všetci sa dobre bavia a na druhý deň ráno sa pre pobavenie rozhodnú o komunikáciu s duchom. Nedopadne to dobre a najmladšieho z nich posadne zlý démon. Jeho kamaráti sa mu snažia pomôcť exorcizmom, ale situáciu ešte zhoršia. Démon túži po tom, aby bola jeho pravda odhalená, a tak sa rozhodne ubližovať luďom pokial mu nepomôžu. - Celkom dobre fungujúca zábavná ducharina. Tento film sa vôbec neberie vážne ale napriek tomu to funguje. Velmi sa mi páčila partia, ktorá sa tu zišla. Tlouštík, Smažka, Sexoš, Svätúšik a dve dievčatá. Tí nemajú ani trochu rozumu a tak vykonávajú exorcizmus podla videa na YouTube a ďalšie nezmysly. Príbeh bol prehladný už od začiatku. Pár zabití vyzeralo tiež fajnovo a záver ukázal všetko potrebné. Pre mňa je to slušný priemer, pri ktorom som sa pobavil. + herec z Grace ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Škoda.Zase jeden z horůrků,navíc vod Němce,kterej má solidní filmařinu v malíčku,kterej absolutně nenaplní příběhový ambice.Hnusnej barák,docela dobrej námět,ale ze všeho zbylo v poslední půlhoďce parádní gore,jinak ale napětí a strašení spíš blížící se k nule.Nechápu,kam se těm rejžům z těch filmů to pravý hororový dusno ztrácí.50%. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Partička nesympatických dementů, starý blázinec, posedlost, exorcismus, vyvražďování a "nečekané" překvapení nakonec. Od pana Nispela jsem sice čekal ještě o trochu záživnější a působivější podívanou, ale jeho pokus o inovaci staré dobré vyvražďovačky není vyloženě špatný. Místy je dokonce vtipný. Ale vyloženě špatná je extrémně zhovadilá ruční kamera. A ani zaražené zubní kartáčky v očích, odseknutí kusu hlavy srpem, nebo ruce rozfrézované sekačkou mě neobměkčí, abych film s takhle mizernou kamerou ohodnotil nadprůměrně. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • Film měl premiéru ve Velké Británii na filmovém festivalu Glasgow Horror v únoru 2015. (Terva)
  • Film měl pracovní název Blacmask, ale v prosinci 2014 byl změněn na Exeter. (Terva)

Reklama

Reklama