Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi dojemné, smutné a depresívne. Po dramatickom odchode v predošlom diele sa z nášho hlavného hrdinu stál sólo hráč, ktorý sa snaží nepaktovať s ostatnými hráčmi. Zrazu sa však jeho zmýšľanie razantne zmení, keď ho poprosí o pomoc neskúsená skupinka gamerov, z ktorej rozhodne najviac vyčnieva bojazlivá Sashi. Sashi je naprosto zúfalá z tohoto virtuálneho sveta a bojí sa smrti, čím úplne obmäkčila Kiritove zatvrdnuté srdce. Kirito si predsavzal, že ju za každú cenu ochráni, čo sa mu žiaľ nepodarí, a tak po zbytok epizódy ho sprevádza ťaživý pocit viny. ()

TomX2

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Vcelku zaujímavý diel. Kirito sa tentokrát pripojí do nejakého gildu, z ktorého aj neskôr odíde. Spoznávame sa aj s novými postavami (z čoho najsympatickejšia je Sachi), avšak tie, ako sa zdá, v sérii veľmi dlho neostanú. Tiež sa znovu stretneme aj s Kleinom, ktorý sa zdá viac naboostovaný a tiež dúfam, že sa Kirito skôr či neskôr pripojí k nemu a jeho gildu. Zatiaľ spokojnosť a dúfam, že sa to časom ešte zlepší, pretože na Sword Art Online som sa tešil už dosť dlho. Moje hodnotenie: 60% ()

Reklama

Melios

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dlhej dobe som dal SAO druhú šancu a neľutujem. Dej sa po dvoch nemastných a neslaných dieloch začína konečne rozbiehať a je na čo kukať. Škoda ,že až teraz začína pravé SAO :/ ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama