Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vizuálne ešte viac podmanivé než úvodná epizóda. Aréna s bossom bola vynikajúca z hľadiska akcie, a čo do značnej miery takisto spestrilo celý zážitok z bojovej sekvencie, bola dobre navolená farebná koláž. Vskutku nám na tanier animátory namiešali oku lahodiacu paletu farieb. Tiež do väčšej hĺbky spoznávame hlavného hrdinu Kirita, ktorému dočasne sekunduje roztomilá Asuna. Asuna sa v boji skutočne vyznamenala a Kirita svojimi prekvapujúcim schopnosťami zaiste očarila. ()

TomX2

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Celkom zaujímavý diel. Vieme toho viac, hlavný hrdina je každou chvíľou zaujímavejší, máme tu nové postavy (z ktorých sa mi najviac páči asi Asuna ) a s nimi aj celkom zaujímavý dodatok do hry - spolky alebo klany. Seriál mi dokonca aj pripomína hru, ktorú som pred časmi hltil a tou je Shakes & Fidget , z čoho sa možno aj tvorcovia inspirovali (spolky, vybavenie, exp úlohy a rôzne podzemia a miestnosti s bossmi / príšerami) a tak je ten seriál ešte o to zaujímavejší. Aj keď je pravda, že miestami má trochu horšie a nie veľmi vydarené chvílky (blbé chovanie postav, či večné spomínanie o betatesteroch a cheatroch) a dej či boje nudia, popravde sa mi to celkom páči a teším sa na ďalšie diely. Moje hodnotenie: 65% ()

Reklama

Wourly

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Diabel byl prý nesobecký a snažil se o společnou výhru - proč teda šel bossovi dát závěrečný úder - že by loot? Klasicky hlavní hrdina zničí záporáka a pak se z něj (z vyděšenýho kluka) stane krutej týpek asi za 5 sekund.. ehm. Vizuálně se mi to ale stále líbí. Je fajn, že tam nechybí flameři, kteří nejspíš ani neumí moc dobře sami hrát. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama