Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 1

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (291)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo výborné, a to aj napriek mojim obrovským pochybnostiach o tomto mimozemskom prostredí a invázii na Zem. Spočiatku to síce pôsobilo nesmierne infantílne a obával som sa, že v tej trápnej atmosfére sa to bude tiahnuť celým filmom. No musím uznať, že zápletka bola mimoriadne vydarená - a vďaka tomu napokon aj celý animovaný film. Najmä druhá polovica, keď vzniklo medzi Oh a Tip to priateľské puto, stála za to. Veľmi pekné vyvrcholenie celého príbehu s krásnym morálnym posolstvom :) ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Slušná pohádka s figurkama, které měly děsně moc potenciálu. A on se dokonce celkem podařil vytěžit. Prostřední cestovatelská a poznávací pasáž mě sice uspala, ale závěr už měl zase grády. Óbrovským problémem filmu a jistě i jedním z důvodů mnohých negativních hodnocení je hudba. Mix disca a holčičích pubertálních sraček mi dávala teda hodně moc zabrat. Kdo ale tohle nevnímá nebo dokonce vyhledává, může bez obav další hvězdičky přidat. ()

Reklama

Grran odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale todle je fakt průserovatej průser, zas jednou jsem málem odešel z kina. Dabing i celej příběh je hrůza. Od animáku s tímto trailerem bych čekal aspoň minimální zábavu, ale tady člověk po nějaké chvíli přemýšlí o vraždě, když mu pak dojde, že tolik lidí odpovědných za vznik tohodle, kteří jsou navíc tak daleko by nikdy stihnout zabít nedokázal a také, že škoda už byla napáchána, začne se vkrádat myšlenka, jestli se není lepší udusit popkornem, které žvýká děcko před vámi, nebo to přeci jen vydržet do konce a získat řád Hrdina. Vřele nedoporučuji. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„RADUJTE SE, LIDOČLOVĚCI! BUVANÉ DORAZILI!“ /// Mimozemská invaze pro děti. Jednoduchej příběh, kterej mají utáhnout žvatlající bytosti, měnící barvy v ksichtu (něco jako alkoholici?) a žvatlající zkomoleniny (něco jako alkoholici?). Je to barevný (to už jste poznali), má to tempo a parchanti se zabavěj. A vůbec je nesere, že z nich málem byli votroci. My zase voceníme tu stopáž. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „The True Meaning of Smekday“, kterou v roce 2007 napsal Adam Rex, číst nebudu. 2.) Zachraňuju ostatní tím, že beru roha. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či som sa z tých fialovo-ružových stvorení mala roztopiť, alebo mi ich malo byť ľúto, alebo ma mali dokonca pobaviť, každopádne nefungovalo skoro nič. Buvovia, okrem toho, že vyzerali nesympaticky, boli neskutočne tupí a iba postava Tipy a hudba ma pri tom udržali. Už žiadny mimozemšťania prosím... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2015 na Boulder IFF v Boulder v Coloradu. (Varan)
  • V knižnej predlohe sa postava Oh (Jim Parsons) volá J.Lo. Rovnakú prezývku má aj Jennifer Lopez, ktorá v tomto filme prepožičala hlas postave Lucy Tucci. (Astonko)
  • Postava 'Tip' Tucci, kterou namluvila zpěvačka Rihanna, je první afroamerickou postavou v animovaném filmu od studia DreamWorks Animation. (filmsim)

Reklama

Reklama