Reklama

Reklama

Pláž 33

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2012

Obsahy(1)

Odvážni Slováci budú pod prísnym dohľadom kamier čeliť namáhavej práci na vytúženej ceste k výhre 33 000 €. Divákov čaká letné dobrodružstvo plné silných emócií, víťazstiev a pádov. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (60)

cutugno odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďašia kravina ktorú nám údajne najsledovanejšia a najúspešnejšia slovenská televízia na letné mesiace pripravila ! V tej markíze su už asi všetci veľmi dlhú dobu opitý , to snáď ani nieje pravda !!! A najhoršie je na tom to , že ak skončí jedna hlúposť tak nám šaškovia z tv markíza pripravia ďalšiu reality show Farma 3.. a sťahujem sa do Čiech... ()

adamulefa odpad!

všetky recenzie používateľa

Dosť by ma zaujímalo, či si je Markíza vedomá ako si jej úžasná show počína na tu na ČSFD. A to tvrdia, že (citujem) divákov čaká letné dobrodružstvo plné silných emócií, víťazstiev a pádov. Divákov čaká akurát jednoznačný odpad. Radšej si pozrite nejaký exploitation movie zo 70tych rokov ako túto nehanebnosť. 0%! PS. Je mi ľúto tej blonďavej moderátorky, ktorej neviem prísť akosi na meno. Rozhodne si zaslúži lepšie. ()

Reklama

markyz. odpad!

všetky recenzie používateľa

už úvodní song od Zdenky Predná - Poď Na Pláž ------ Tak poď, poď, poď(2x).. ......Poď na pláž dnes nebudeme spať, večer bude náš, nemusíš sa na nič hrať. Poď na pláž všetci sú už tu, zaslúžiš si sladkú odmenu.(2x) ...(poď na pláž)...uuuh uuuh Tak poď, poď, poď(2x) ////// Mi otevírá kudlu v kapse, ACH BOŽE, PROOOOČ ?! ()

Marcin odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak táto show stojí už sama o sebe za, slušne povedané nič a oni tam ešte pozvú Adama z Farmy 2, ktorého vážne neviem vystáť. K tomu sa pridá jeho milovaná Lucia a máme na svete ďalší odpad z produkcie Markízy. Skutočne si myslia, že tato lovestory alebo ako to nazvať priláka viac ľudí k obrazovkám? No neviem kam spejú moderné reality show, ale určite to nie je nič dobré... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Chápem, že v súčastnej dobe sa veškeré záujmy komerčných televízií sústreďujú na produkciu vlastných reality show. Už sme tu mali všeličo a zdá sa, že osprostelí, konzumní diváci sa tohoto formátu ešte dostatočne nenabažili. Lenže v tomto prípade nedokážem tolerovať fakt, že celý tento projekt vznikol len ako rýchla záplata chabej programovej štruktúry televízie Markíza. Pôsobí to až príliš okato lacno. Je to spichnuté horúcou ihlou. Neatraktívne prostredie baru pri Dunaji, celkovo nelogická štruktúra a nesympatickí účastníci. V žiadnom prípade to nezachráni ani sebavedomý hlupák Adam, momentálne známa pseudohviezda z farmárskej show. Nestojí to ani za prd. Na „Pláži 33“ je len samý odpad! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Kvůli nízké sledovanosti byla soutěž předčasně ukončena. (funhouse)

Reklama

Reklama