Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sú hrdí rodičia malého dievčatka a akosi sa zmierili s tým, že pre nich už divoké večierky skončili. Žijú v útulnom domčeku v tichej ulici a pomaly sa pripravujú na krízu stredného veku. Keď si susedný dom prenajmú vysokoškoláci na čele s vyrysovaným krásavcom Teddym (Zac Efron) zavetria nebezpečenstvo, ale najprv sa rozhodnú pre priateľský prístup. K nemu patrí aj sľub dodržiavania nočného pokoja a záväzok nevolať políciu hneď, ak by sa niekedy náhodou party vymkla spod kontroly. Lenže už druhá poriadna nočná jazda všetky ušľachtilé záväzky rozmetá a medzi obidvoma domami sa rozzúri otvorená vojna, v ktorej sú povolené všetky zbrane. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že unavení rodičia nemajú proti naštartovaným študentom žiadnu šancu, ale aj Mac a Kelly boli kedysi mladí a z tej doby si pamätajú veľa dosť nepekných trikov. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (16)

  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)
  • Na MTV Movie Awards 2015 získal za tento film ocenenie Zac Efron, v kategórii Najlepší výkon bez trička a spolu s Davom Francom si tiež odniesol cenu v kategórii Najlepšie herecké duo. (peiton)
  • V Austrálii a Veľkej Británii bol film uvedený pod názvom Bad Neighbours, aby sa predišlo k zámene s austrálskym televíznym seriálom Neighbours (1985). (beso74)
  • Prísaha, ktorú skladali členovia bratstva, je prísahou jedného skutočného bratstva menom Sigma Nu. (beso74)
  • Scéna, v ktorej dieťa sleduje Maca (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) počas sexu, nebola plánovaná. Pôvodne mala scéna skončiť po tom, ako ho Mac otočí, no keď režisér spozoroval, že sa na nich dieťa neprestáva pozerať, dal pokyn jednému z kameramanov, aby ho natáčali. Ak sa dobre započúvate, môžete počuť, ako sa na tom Rogen a Byrne smejú. (jedenzdvoch)
  • Pôvodne mal byť film o tom, ako Mac (Seth Rogen) spolu s priateľmi bojuje proti bratstvu. Po tom, ako si scenár prečítala Rogenova manželka, navrhla, aby pozmenili scenár a dopísali do neho namiesto priateľov manželku, pretože si nevedela predstaviť, prečo by Macovi mali pomáhať práve priatelia. (jedenzdvoch)
  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)
  • Záverečná scéna medzi Macom (Seth Rogen) a Teddym (Zac Efron) pred obchodom Abercrombie and Fitch bola číra improvizácia. Zac Efron netušil, že si Seth Rogen vyzlečie tričko. (jedenzdvoch)
  • 26.8.2013 bol zmenený názov filmu z Townies na Neighbors. (fatalista)
  • Peta (Dave Franco) ve filmu studuje psychologii, stejně jako jeho představitel, který psychologii studoval na univerzitě. (AlfaNumerO)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to od dubna do května 2013. (rafix)
  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Reklama

Reklama