Reklama

Reklama

X-Men: Budúca minulosť

  • Česko X-Men: Budoucí minulost (viac)
Trailer 1
USA / Veľká Británia / Kanada, 2014, 131 min (Special Edition: 148 min)

V súčasnosti mutantov odchytávajú a internujú v koncentračných táboroch, ktoré strážia neporaziteľní roboti. Profesor Xavier vie, že prvých robotov vyrobili ešte v roku 1973 pomocou DNA mutantky Mystique, ktorú vtedy zadržali pri pokuse o zabitie svojho stvoriteľa, doktora Bolivara Traska. Jediná šanca na prežitie vedie do minulosti. Keby sa im totiž podarilo dostať späť do roku 1973 a presvedčiť Mystique, aby sa vzdala svojho plánu na pomstu, nikdy by ju nechytili a nevyrobili vďaka nej vražedné roboty. Neľútostný zápas o prežitie unikátneho druhu mutantov zúri v dvoch časových rovinách, a tak môžu zrelí hrdinovia pôvodnej trilógie X-Men spojiť sily so svojimi mladšími identitami z filmu X-Men: Prvá trieda. Profesor Xavier a jeho protivník Magnet sa nám predstavia hneď v dvoch podobách. Jedine Wolverine zostáva stále rovnaký vďaka svojej schopnosti nestarnúť a bleskurýchlo sa zotavovať. Preto práve on dostane šialenú úlohu – vrátiť sa v čase späť do minulosti a zabrániť tomu, aby z partie bývalých priateľov sa stali súperi na život a na smrť. Jedine spolu totiž dokážu v budúcnosti čeliť sile, ktorá prevyšuje ich mimoriadne schopnosti (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

KevSpa

KevSpa (hodnotenie, recenzie)

FaceMan

O to je to smutnější. Nebuď lemra, projeď si pár příspěvků zpátky a určitě to tu najdeš minimálně stokrát napsané.

na príspevok reagoval FaceMan

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

66pepo66

Singer na tohle téma řekl, že máme prostě brát fakt, že Wolverine spolupracuje s Magnetem a ten ovládá kov - takže mu je opravdu nejspíše vrátil Magneto

Larrysbride

Larrysbride (hodnotenie, recenzie)

Johnny_SVK

Vysvetkiki to tam jasne a explicitne hned na zacatku, ze az se probudi, bude si jen on pamatovat, co se stalo... A ono ti snad i dava i smysl, ne, kde by se asi tak mel probudit? V navratu do budoucnosti jste se taky ptali, jak to, ze se Marty probral v Biffove hotelu, kdyz se vratil zpatky do sveho casu?? Opravdu nechapu, co je na tom nepochopitelné...

FaceMan

FaceMan (hodnotenie, recenzie)

Roiser

Ďakujem za odpoveď, v tej trojke som to nevidel moja chyba a ešte sa chcem spýtať na potitulkovú scénu aká bola lebo nám ju vyply v kine.

na príspevok reagoval KevSpa, dragon94

Odurko

Odurko (hodnotenie, recenzie)

Johnny_SVK

SPOILER SPOILER

Nie to bol ten defaultny rok v ktorom sa Wolvik vracial do minulosti, ten kde všetcia zomreli lenže zmenili čas takže sa niektoré veci zrejme nestali (smrť jean, scotta atď).

na príspevok reagoval Blackhand47, Johnny_SVK

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnotenie, recenzie)

Takže, SPOILER (možno)... WTF neviem čo si mám teraz myslieť, ktorý rok to bol keď na na konci filmu Wolverine sa prebral a išiel za Xavierom a stretol Jean ? bolo to ešte pred X-men 1 ? lebo ak to bolo už po tak vlastne X-men 1,2,3 sa vlastne nestali ? 
P.S. mohol by nie niekto dať link na podtitulkovú scénu ? ďakujem :)

na príspevok reagoval Odurko

66pepo66

66pepo66 (hodnotenie, recenzie)

jh666

No vsak prave.  Preco mal potom adamantiove drapy? Ved v potitulkovej boli akurat tiez reklamy na Trask Industries. Proste mi to nedava trocha zmysel. Ci tam boli akoze nie buducnost a minulost ale este aj pritomnost (2015) alebo co. No ok, pouvazujem este nad tym, mozno to nejako pochopim. :D

na príspevok reagoval jh666

66pepo66

66pepo66 (hodnotenie, recenzie)

S.W.A.T

Celkovo bola sranda, ze po udalostiach z The Wolverine tam mal adamantiove drapy. To nechapem potom potitulkovu z Wolverina. Jedine, ze by preslo od potitulkovej xy rokov a Magneto preniesol cast adamantia z  jeho tela a obalil mi drapy ako predtym. Inak toto potom tiez nechapem. :D Ale dik. :D

na príspevok reagoval jh666, S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

66pepo66

Tohle všechno ukážou až následující filmy, které budou pokrývat tu novou realitu.

 

Ale hodně by mě zajímalo co Xaviera potom hodilo do normálu v té původní realitě

na príspevok reagoval 66pepo66

naftalen

naftalen (hodnotenie, recenzie)

Blackhand47

pochopil a převelice děkuji. ve 3 jsem si toho nevšiml tedka mi to došlo děkuji tímto všem co se mi to snažili vysvětlit.

66pepo66

66pepo66 (hodnotenie, recenzie)

Ja mam este taky dotaz. :D Dufam, ze sa to tu uz neriesilo, ale. :D Na konci filmu, ked vylovili Wolverina, co sa naznacovalo akoze tym, ze ten "Strei..." no proste ten, ktory mohol za adamantium vo Wolvieho tele, bola Mystique? A este jedna vec, ze tyyou zmenou udalosti nakoniec dojde k istym udalostiam ako napr. sposob akym sa Wolverine stretol s mutantmi (X-Men 1) a bude mat aj to adamantium? Alebo sa komplet prepisali aj tieto udalosti? Lebo ja uz dalsieho Wolverina s kostennymi drapami nechcem. :(

na príspevok reagoval S.W.A.T

KevSpa

KevSpa (hodnotenie, recenzie)

Blackhand47

A přitom úplně stačilo, aby to lidé dokoukali až do úplně do konce a nežili by celá léta v omylu. Ale... jejich chyba a dobře jim tak. :-)

na príspevok reagoval Blackhand47

hefoo

hefoo (hodnotenie, recenzie)

Dúfam, že bude k dispozícii DC verzia - pretože som veľmi zvedavý na Annu Paquin. Inak veľmi sa mi páčia názory užívateľa S.W.A.T a plne sa s nimi viacmenej stotožňujem.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnotenie, recenzie)

naftalen

Pokusím se ti to vysvětlit, abys nemusel používat ten strašný přístroj zvaný Google. Na konci X-menů 3 jsme mohli vidět tělo ležící v nemocnici, o kterém mluvil Xavier, že je funkční ale nemá duši ( nebo tak něco ). A když k tomu tělu přišla sestřička, tak začalo mluvit Xavierovým hlasem, snad ti to tak stačí.

na príspevok reagoval dragon94

Súvisiace novinky

Co se děje s X-Meny?

Co se děje s X-Meny?

10.11.2016

Třetí wolverineovská sólovka se jmenuje Logan, dorazí k nám 2. března a není tak úplně jisté, co se bude dít po ní. Hugh Jackman se tu rozloučí s rolí Wolverinea, zároveň by ale mohlo jít o částečné… (viac)

McAvoy a invaze z vesmíru

McAvoy a invaze z vesmíru

12.09.2016

James McAvoy není ve sci-fi žánru zrovna nováčkem. V X-Men: Budoucí minulost nebo X-Men: Apokalypsa si ho užil dosyta, teď ho ale čeká velký test bez vyholené hlavy, kolečkového křesla a mutantích… (viac)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (viac)

Od X-Menů ke Kapitánu Nemovi

Od X-Menů ke Kapitánu Nemovi

17.09.2015

Bryan Singer, režisér X-Men, X-Men 2 a X-Men: Budoucí minulost, nám příští rok představí X-Men: Apocalypse. Ano, čtyři z jeho (brzy) devíti filmů jsou z mutantí série, není tedy divu, že Singer… (viac)

Reklama

Reklama