Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (100)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Letná komédia, s fajn teplou atmosférou, srandovným scenárom ( vyhodiť emocionálne scény ), peknou výpravou, zo začiatku amatérskou kamerou a so samozrejme kolotočárskym soundrackom. Herci nemali čo hrať, len sa zabávali. Najvác však bola Barborka Žilecká, kvôli ktorej som ochotný tento film vidieť aj niekoľko krát. Treba to brať ako Kameňák. Vtipné situácie natočené na krásnom, Slnkom zaliatom pozadí ktoré sú navliekané na dejovú nitku. Preto, kto sa chce zasmiať, uvoľniť sa a pripomenúť si leto, nech neváha. Tak fajn. 3 z 5 ()

IMartin 

všetky recenzie používateľa

Filmu bych "odpadem" možná trochu křivdil. Je to celé natočené v krásném prostředí. Tolik k plusům. Herci hrají na baterky a chovají se jako mentálně retardovaní, celkový klišé příběh stojí za nic a když si na konci filmu máte říct, o čem to bylo, tak marně lovíte v paměti a přemýšlíte. Snaha tu byla. Jedna hvězdička. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Na slovenské pomery celkom svižný a herecky nápaditý film bez veľkých ambícií. Mohlo to dopadnúť minimálne o kategóriu lepšie, keby film mal zvlášť kameramana a zvukára. Spôsob one-man-stuff je síce najednoduchší čo sa týka predstavy režiséra do realizácie, no jednoducho každý by mal robiť to, čomu najlepšie rozumie, a veru jeden človek nemôže obsiahnuť také široké spektrum filmárských dovedností. To je najväčšiou slabinou filmu taktiež vedľa ženských hereckých výkonov. Labuda ml. a Palonder sú zo začiatku tiež otravný, ale po pár minútach som si na to zvykol, a začal som sa dobre baviť - v niektorých častiach síce ironicky, ale bavil. Skvelé je, že film využíva z veľkej časti slovenskú hudbu, to ho robí imunným voči amerikanizačnému kopírovaniu, ktorou trpí väčšina malých filmových trhov. Scenár neobsahuje nič výnimočné, stavia na humor a hereckú hravosť hrstky predstaviťeľov. Globálne slabý priemer, lokálne silný nadpriemer. Odvážny počin, ktorý nás má pripraviť na to, že slovenských filmov by sa divák nemal báť. Film SOKOLIAR TOMÁŠ a MUZIKA nás už o tom jednoznačne presvedčili. 40% | SD, SK DD | ()

Dzvandzi 

všetky recenzie používateľa

Film,který se natočil na i-phone :D :D :D Hrozná kvalita obrazu,místy i rozmazaná a to už je teda něco..Jinak scénář a herce nechme radši stranou,to by bylo na dlouho.1* dávám pouze za to,že jsem se párkrát pousmál a také za pěknou Barboru Žileckou.Také nechápu proč je to žánrově muzikál...!!??...Prvně jsem dával 2*,ale když jsem to srovnal s podobným filmem "Účastníci zájezdu" , musel jsem své hodnocení po právu snížit. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Človek to ani nemusí dopozerať na to, aby si dokázal spraviť o filme obraz. Toto je snáď horšie ako české Panic Je Nanic. Toto je jeden z filmov, pri ktorom sa človek cíti trápne, že vôbec zdieľa svoj čas s týmito "hercami", ktorí podľa mňa absolútne nevedia čo majú robiť. Príšerná réžia, katastrofálne vyzerajúci film a okrem toho to celé pôsobí tak neskutočne lenivo a lacno, ako keby nikto z tímu produkcie nemal ani potuchy o tom, ako vlastne vyzerá dobrý film. Človek z toho nemá ani dobrý dovolenkový pocit, ani sa nezasmeje, ani nič. Je to bezduché, trápne, máme tu dvojminútovú debatu o ružových šlapkách a človeku to len píli uši. A okrem toho po celý čas musí byť nejaká populárna letná skladba, kde mám pocit, že celé to vzniklo len preto, aby si niekto urobil populárny soundtrack s veľkým množstvom slovenských umelcov. Každá scénka je nasilu a maximálne neprirodzená, dialógy sú falošné a bez štipky chuti a Tomáš Palonder je tu tak neskutočne otravný, že človek to musí po polhodine vypnúť a dať si s filmom pauzu, lebo je mu z toho absolútne zle. Nedá sa to počúvať, nedá sa na to dívať a priam sa hanbím, že to je v našej slovenskej kinematografii, a že to existuje. Pozeraním tohto filmu mi bolo maximálne trápne. To je tento film. Je to absolútny trapas akejkoľvek filmovej kvality. Hodnotenie: F ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (10)

  • „Nedostali jsme žádný scénář. Přišli jsme na plac a řekli nám, že si máme mezi sebou povídat, a když projde kolem Labuda, máme se začít smát," uvedla Zuzana Plačková. (Sufferer)
  • Tomáš Palonder, ktorý hrá vo filme speváka Mikiho, pôsobí v reálnom živote ako spevák skupín Bruno Benetton, Palonders a Love 4 Money. (toi-toi)
  • Marián Labudu st. a Marián Labuda ml. sú, rovnako ako vo filme, otec a syn. (tommy187)

Reklama

Reklama