Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři lidé obdrželi anonymní neoznačenou videokameru a s ní kruté ultimátum. Musí nepřetržitě natáčet... nebo zemřou. Zažijte hrůzu prostřednictvím nalezených záběrů, které natočily nic netušící oběti, a které jsou tak reálné a neskutečně děsivé, že si je budete muset přehrávat znovu a znovu. (Bontonfilm)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (34)

Havaj8 odpad!

všetky recenzie používateľa

A stejně jsem doufal, že to tak hrozný bejt přece nemůže. Bohužel se jednalo o strašnej céčkovej horor, kterej se opíral jenom o zvuky, který teprv maj vyvodit to leknutí a i to se nepovedlo. Zprvu možná zajímavej námět skončil propadákem, docela jsem koukal, že se ty příběhy nakonec propojily, ale stejně to ve výsledku vyznělo trapně. Kdyby vážně chtěli prorazit s tímhle ven, tak si minimálně najdou sexy herečky, který by to možná odehrály s větším nasazením. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku celkom sranda ale to, ako tupo sa tie postavy chovali bolo fakt neuveritelné. Nechápem, ako režisér The Strangers, jedného z najlepších Home Invasion filmov, ktoré milujem, mohol odhodlať urobiť niečo takéto. Posunulo ho to ovela nižšie. Výhodou je to, že film nemá ani 80 minút, takže sa to dá vydržať. Brutálne som sa rozosmial, keď na primitívnom rádiu Europa 2 súťažili o balíček hororov, v ktorom sa nachádzal aj tento film. + herečka z Dark Skies ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Snímek "Nekřič a toč" je opravdu nevkusným hororovým počinem. Sice nápad dobrý, ale FF je otřepané téma a začíná nudit, stejně jako film po 10 minutách! Protože, ať se na mě nikdo nezlobí (nebo klidně může, je mi to u prd*ele) koukat na někoho 80 minut, jak točí svůj nudný život, tak to mohu udělat taky... Tu jednu hvězdu dávám za ten konec. 15% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Nie veľmi vydarený pokus napodobniť film Sinister a Rec, respektíve tieto dva filmy skĺbiť do jedného si hviezdu naviac zaslúžil vďaka skvelému výberu klasických skladieb či už Vivaldiho, Mozarta alebo van Beethovena. Treba uznať, že hudobný vkus tvorcov tohto filmu bol vycibrený, to však bolo asi tak všetko. Možno ešte kostým klauna, rozdelenie príbehu na kapitoly a snahu vtiahnuť diváka do deja príbehom z pohľadu objektívu kamery by bolo možné oceniť, avšak chcelo by to podstatne lepšie spracovaný príbeh a hercov aspoň s elementárnou schopnosťou hrať vo filme. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko ľudí dostane z nejasného dôvodu kameru a inštrukcie, ktoré majú v rámci „súťaže“ nasledovať. Netrvá dlho a ukáže sa, že v skutočnosti sa ocitli v nebezpečnej psychopatickej hre. Od tvorcu pôsobivej home invasion pecky "The Strangers" som teda čakal viac než len lacný, vo found footage štýle spracovaný, takmer - home invasion, ktorý je absurdne založený na vykalkulovaných náhodách a zaostalom správaní postáv. Takže keď im niekto niečo hodí pred dvere, tak to v momente nájdu, vezmú a začnú používať, pretože sú to asi prázdne hlavy bez vlastného rozumu a života. Poriadne mi to liezlo na nervy a ani sa nedivím častému členeniu na kapitoly s názvom, pretože po chvíli by ten nudný guláš človeka možno tak znechutil, že by to vypol. Ale aby som iba nehanil – malo to pár znepokojivých scén, nebola to amatérčina a ani finále nebolo zbabrané natoľko, aby som nedal aspoň tie 2*. Nečudujem sa však, že tomu filmu trvalo cez 2 roky, kým sa dočkal aspoň nejakého vydania. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Ačkoli si před nanesením klaunského make-upu zdánlivě oholil hlavu, v několika detailních záběrech je patrné, že Leonard (Barak Hardley) má ve skutečnosti na hlavě pleš. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama