Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 1

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (83)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

16 ročná Lisa je chytená v časovej slučke a prežíva so svojou rodinou stále ten istý deň, pričom si je toho vedomá iba ona. Vie, že sú v skutočnosti iba duchovia, ale zároveň sa snaží zistiť tajomstvo domu skôr než sa všetko spustí znova. Keď však začne s objavovaním napredovať, nastávajú (ne)patrné zmeny a nič nie je isté... Mysteriózny duchársky horor, do ktorého režisér vtisol svoj známy štýl, vďaka čomu to nepôsobí až tak otrepane, hoci tá ghost story má k tomu značný nábeh. Spracované je to však takým opatrnejším spôsobom, až som mal pocit, že pozerám jeden z tých hororov pre deti. Ale našťastie je to dostatočne zaujímavé a atmosférické na to, aby človek zo zvedavosti na finále pretrpel nedostatky, stereotyp a hluché miesta. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Z malé drzé holčičky ze Zombielandu skočila Abigail do šukézní puberťačky tady. Haunter se vyznačuje skvělým vyprávěcím drivem, který mě uchvátil a každou minutu jsem odkrýval tajemství s Aby. Herecký výkon této slečny byl úctihodný a určitě se chytne v dalších dobrých snímcích. Atmosféra ve filmu byla vážně hustá a ani nůž od Polraicha by jí nenasekal. Skvělý film, skvělý příběh, skvělý casting. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

" Na Hromnice o Hauntera více ". Alebo ako sa Natali zamotáva do filmárskej pavučiny, za výdatnej pomoci huh dostupných ( a pomaly všade videných ) výplachov na povzbudenie popcorn vedra, aby bolo the megahuh. Za výborného Stephena a napriek trendovému využívania oldies skladieb ( J.Angel ) si vytrhnem 3 rezáky aj keď jeden bol mliečny. Apropó Abigail, tá bola ktorýmkoľvek palcom nadol ! ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Takže Natali podľa očakávaní opäť potvrdil, že je tvorca plný skvelých nápadov, ktoré ale nedokáže dotiahnuť do konca a vysporiadať sa s nimi. Ale bavilo ma to! Pointa a vlastne celý dej sú postavené na presnom opaku všetkých Shyamalanovských thrillerov, čo si už samo o sebe zaslúži štyri hviezdičky. Za originalitu. Ale od polky sa to už nikam nevyvinie a záver je (aj z pohľadu druhej strany) rovnaký, ako v Ozvenách mŕtvych a desiatkach ďalších. 65% ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Jako jo, je to kombinace Ti druzí, The Shining, Nočních můr z Elm Street a kdoví, čeho ještě. Ale kupodivu to hezky drží pohromadě, odkrývání celého pozadí příběhu je skoro detektivní, časová smyčka smysluplná, navíc v tom hraje David Hewlett z SgA a hlavní zlosyn vypadá jako Lance Henriksen ( i když je to Stephen McHattie). Postupné odkrývání tajemství společně s dobře zvládnutým žánrovým pozadím, jež zde solidně ozvláštňuje celý příběh, i to, že se postavy nechovají jako truhlíci, dává filmu další grády navíc. SPOILER A koneckonců, potěšil mne i ten konec o peklu a nebi, ostatně, proč by měly horory končit vždycky špatně a vítězstvím zla, že? ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (3)

  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)
  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama