Reklama

Reklama

Videá (2)

Trailer

Recenzie (28)

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Tohle měla být komedie? To mi teda vůbec nepřišlo. Scat se snaží přividělat a vymyslí nápoj Fukk, už to vypadá, že dostane dvě mega, ale spolubydlící mu nápad ukradl a patentoval si ho dřív. Scatt to ale dá dohromady s Šestkou a snaží se znovu vrátit do hry. Herci docela ujdou, ale samotný film mě nijak neoslovil a docela mě nudil. 45% ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Přestože jsem to chtěl asi dvakrát vypnout, až tak zlý to nebylo. Jednak je Amber kus, byť ji mám radši „přírodnější“. A pak film nabízí i pár rad do života. Nejen o marketingu zboží, ale i marketingu lidí, sebe samých – můžeme se prodávat jak chceme a lidi nám to můžou žrát, ale je to jen 1. krok, překonání určité „aktivační energie“, ale dál bude podle mě bude potřeba prodat své skutečné já. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Z 90.tich percent umelá hmota, s neuveriteľnými postavami, plastickými zvratmi a tým najnesympatickejším hercom na svete, ale tých zvyšných desať percent má celkom nápad a Amber je sakra cool. Škoda premárneného potenciálu, tešil som sa a toto siaha ledva na spodnú hranicu troch hviezdičiek. Scenárista by si zaslúžil padáka. Edit: Tak nakoniec to predsa len musím znížiť. Páčili sa mi akurát nápady s plechovkami (hlavne čo sa tej edície týkalo), ale keďže ide vraj o knižnú adaptáciu, tieto nápady boli pravdepodobne aj v nej a TO ostatné, nefunguje vo filme asi nič. Image Amber je cool, zaňho päť percent navrch. Ústredný slizoun mi zhnusil aj ju. 45% ()

Mukade 

všetky recenzie používateľa

Aj scenár aj réžia nedobré. Asi aj zlý casting. (Shiloh mne je teda nesympatický, najmä s tým jeho úškrnom.) Permanentný pocit vady pri tom filme (až to bolo nakoniec zaujímavé ako to dokázali? každú minútu vytvoriť niečo čo neseí :)). Zaujímavou vecou tu bol akurát prenos bisexuality Amber do filmu (je to aj v predlohe? Keď hej tak sranda :) (+ ešte 2-3 svetlé chvílky) A záver filmu? MORONIC! WIKIPEDIA - "RECEPTION: The movie was badly received by critics, gaining a score of 14% rotten on Rotten Tomatoes. The movie attracted too few critics to claim a consensus." radšej ani nikde neudávajú koľko to zarobilo :) MEGAPREPADÁK (BTW si dali námahu zatajiť koľko ten film zarobil. Akurát sa dá dopátrať k údaju 663 dolárov za otvárací víkend usa, žiadne zahraničné či iné zárobky. čiže - prepadák ako vravím :) ()

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Asi žiju v jedný velký bublině. Fakt jsem totiž netušil, že se lidi zabíjej kvůli reklamám na cocky a fucky či že světem marketingu brouzdá jeden pseudonym za druhym (proč?!); nejlíp s nesnesitelně slizkym účesem a vystupovánim. Vtip postavenej akorát na obvious dvojsmyslech, drama postavený na hádkách kvůli ničemu, sexappeal postavenej na zbytečně zmalovaný Amber. Ve výsledku jasnej podprůměr. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Literární předlohou k filmu se stala úspěšná satirická novela Australana Maxe Barryho "Syrup", kterou nakladatelství Viking Press prvně vydalo v roce 1999. [Zdroj: us.penguingroup.com] (Conspi)

Reklama

Reklama