Reklama

Reklama

Evoluce

(študentský film)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Animovaný
Česko, 2011, 12 min

Obsahy(1)

Byl můj vzdálený pradědeček člověkem, nebo rybou? (oficiálny text distribútora)

Diskusia

Karlos80

Karlos80 (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

kašli na něho, bude se vyptávat do nekonečna, chytat se každého slova které by pak proti tobě mohl použít, aby tě mohl diskreditovat a zmesměšnovat před ostatními, udělá z eteb pomalu blázna, musíš vidět sám že  podobnými prolhanými jedninci nemá cenu ztrácet ani slovo, kor když si věřící, čas je sakra drahocenná věc-)

Karlos80

Karlos80 (hodnotenie, recenzie)

JohnMiller

kašlu, páč tahle diskuze už není tou kterou byla ještě před rokem kdy mla nějakou úroven), a to díky exotům tipu horrible atd.

Karlos80

Karlos80 (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE


prostě mám to vyčtené, v tý době se měl potopit i poslední ostrov vyspělé atlantis, a z 12 milionů lidí se podařilo zachránit asi 2 mil.lidí Pokud tady už někdy byla daleko vyspělejší kultura po níž dneska nenajdeme an stopy, tak to byla právě Atlantis, která měla existovat dokonce snad nějakých 6 mil let! a to už je sakra nějaký vývoj směrem dopředu, ke kterému jsme se zatím ani nepřiblížili, my dnes defacto objevujeme něco co už tady kdysi dávno bylo. Vždyt některé z ětch starověkých civilizací (egypt třeba) zvládli třeba operaci mozku i srdce a podobné věci..

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

to bol samozrejme vtip :)

adam a eva, hriech, adamov had... starý vtip.

 

mal som na mysli lochnesku. skús použiť rovnaký argument, so zvieraťom, ktoré naozaj existuje

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

ak je nieco dokonale usposobene na zivot v danom prostredi (napr. zralok biely), tak sa zas az tak velmi nepotrebuje menit... akurat sa zmensuje pre menej potravy... tak isto anakonda... dakedy boli 10 metrove kusy...dnes nie lebo je nedostatok potravy, ale inak sa velmi nemeni...

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

Ako som hovoril už predtým - je smiešne, že je podľa teba vlastne veľká časť vedy postavená na náhode. Na náhode, ktorú verejne mnohí vedci popierajú. To je ale samozrejme môj osobný názor. Jednoducho nedokážem natoľko veriť niečomu, čo sa na jednu stranu snaží predkladať dôkazy a na druhú rozpráva o náhode. Tak mi to príde.

na príspevok reagoval Gladiator15, stuntmanMIKE

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

dôkazu stvorenia.

dôkaz toho že tam voda je, je celkom dostatočné popretie, nemyslíš?

náhoda je len súčasť toho celého. časť, ktorú si nedokážu vysvetliť, časť niečoho. vy nemáte nič

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Súčasťou evolučnej teórie je len zopár konkrétnych druhov, ale je aplikovaná prakticky na všetky, nie? Pokiaľ by existovala, nebola by náhodou zásadným prechodným článkom medzi dinosaurami žijúcimi vo vode a súčasnou morskou faunou, ako napr. niektoré druhy veľrýb? Čisto teoreticky.

na príspevok reagoval dr.horrible, stuntmanMIKE

Karlos80

Karlos80 (hodnotenie, recenzie)

Někdy v letech 9600-9060 př.n.l dochází k několika kolizím ve vesmíru (mars, venuše, mluví se i o dnes už neexistující možné planetě která se měla nacházet mezi marsem a jupiterem), všechny tyto události měli ndost pravděpodobně vliv i na naší planetu, kdy dochází nejen k závěrečným potopám starého světa, ale mění polohy zemské osy a definitivně i klima. Země má někdy v těchto letech současný stav kontinentů, kromě toho, že Británie je dosud spojena s Evropou, Balt neexistuje a část Sahary je pod oceánem.

 

Pod vodu mizí v Indickém oceánu i Mu, zbytek Lemurie a při této katastrofě zahynynou desítky milionů obyvatel. Pokračují hromadné migrační vlny - Sumerové a Sémité migrují do přední Asie, Hyperborejci do Indie, Turánci do střední Indie a duch. vůdci Atlantů do dosud úrodné pouště Gobi.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE, Gladiator15, JohnMiller, H34D

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Dôkazu o čom? V súvislosti s Marsom neexistujú dôkazy o ničom mimo toho, že tam tá voda vo forme ľadu skutočne je.

Len odkazujem na to, ako tu rozprávali o vzniku planét a potenciálneho života na nich ako o náhode. Čo za smiešne považujem. Už vtedy som doložil aj článok o vyjadreniach vedcov, že niečo také ako náhoda nepripúšťajú a je to hlúposť.

na príspevok reagoval Gladiator15, stuntmanMIKE, dr.horrible

Reklama

Reklama