Reklama

Reklama

Kocúr v čižmách: Vianočné prekvapenie

  • Česko Kocour v botách: Tři ďáblíci (viac)

VOD (1)

Šarmantný pomstiteľ je späť! A tentoraz nie je sám, zachrániť vzácny rubín mu pomáha... Trojica rozkošných mačiatok! Sotva temperamentný rebel, neodolateľný zvodca a hrdina Kocúr opustil kráľovstvo „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial", už ho v púšti dostihnú a zajmú talianski jazdci, ktorí ho vzápätí odvedú k princeznej Alessandre Belagombe! Tej totiž prednedávnom nejaký darebák ukradol jeden z najvzácnejších korunovačných klenotov – obrovský rubín s viac ako priliehavým menom Ohnivé srdce. Hoci to spočiatku vyzerá tak, že túto krádež chce niekto prišiť práve Kocúrovi, ukáže sa, že všetko je úplne inak. Na princeznú totiž urobila dojem jeho reputácia a chce si ho najať, aby našiel skutočného zlodeja, ktorý si hovorí Našepkávač! Princezniným mužom sa podarilo zajať jeho troch domnelých hrdlorezov – rozkošné mačiatka, prezývané traja diabli! Kocúrovi sa nechce veriť, že tieto nevinne, ba až bezbranne pôsobiace stvorenia by mohli byť kriminálnikmi, no nemôže ignorovať fakt, že princezná a vojaci z nich majú neprehliadnuteľný strach... Tak či onak, mačiatka súhlasia, že mu pomôžu – výmenou za prísľub, že keď sa rubín vráti právoplatnej majiteľke, dostanú sa na slobodu! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (74)

redwik 

všetky recenzie používateľa

Nooo, veľmi pekné. Spočiatku sa mi zdalo, že je tam akosi priveľa vtipov, na dĺžku 13 minút sa ich tam snažili zmestiť hodne. Ale na konci filmu som si uvedomil, že som sa na väčšine schuti zasmial, a to už v dnešnej dobe nebýva až tak častým zvykom. Záporák Whisperer sa mi tiež veľmi páčil, hoci nebol na scéne pridlho. Lepšie ako pôvodný Puss in Boots. ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

"The Heart was stolen by the notorious French thief, Le Chuchoteur." "Le what?"     Vtipný krátky bonus k animovanému filmu Kocúr v čižmách (2011), s temperamentnou rytmickou hudbou, ktorá sa dobre počúva. Humor je zastúpený vo výdatnej miere, nasmial som sa celkom dosýta, najmä na súboji očí a pobavil ma aj "The Whisperer" a jeho "whispering scream" na konci jeho pôsobenia. Vyšlo aj ako súčasť kolekcie DreamWorks Shrek's Swamp Stories (2010).     "Food!" "Water!" "Toilet paper!" ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

MrGregor 

všetky recenzie používateľa

Co říct? Prostě Kocour v Botách, tak jak ho mám nejradši. Osobitý, vtipný, nápaditý, originální a ve skvěle animovaném kabátě... (mimochodem, zajímalo by mě, kolik času strávili animátoři pozorováním koček, jejich pohybů a chování, protože to je naprosto brilantní) Takže shrnutí: Pokud máte volnou čtvrthodinku, neváhejte a tuto animovanou "příhodu" si určitě pusťte :) ()

VerenaLord 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem se tak nepobavila. Samotný příběh je celkem průměrný, ale šedé nepříliš chytré kotě mě naprosto okouzlilo. Jeho přiblblý pohled a neustálé přešlapy, kdy vypadá jako slon v porcelánu působí věrohodně. Lepší než celovečerní Kocour v botách. Opět se potvrzuje, že kvalita je lepší než kvantita. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama