Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský hokejista indického pôvodu bojuje proti tradičným rodinným hodnotám a diskriminácii hokejových hráčov nepochádzajúcich z tradičných rodín. (nessbeal)

Recenzie (6)

joker211 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa by mal každý film so športovou tematikou obsahovať tri základné veci. Najprv úvod-t.j. zoznámenie sa s postavami, potom zápletku a na koniec happyend, ktorý je "okorenený" niekoľkými zvratmi. Tento film obsahuje všetko a navyše je doplnený niekoľkými vtipnými scénkami a dobrou indickou hudbou. Najväčšie prekvapenie pre mňa boli dosť dobré herecké výkony neznámych(aspoň pre mňa) hercov. ()

lenuse 

všetky recenzie používateľa

Romantických „desi“ komedií už jsem pár viděla, připadají mi roztomilé. Kromě milostné zápletky v nich vždy jde i o hledání vlastní identity. Rodiče odešli z Indie a usadili se v cizí zemi. Jejich děti se snaží v nové vlasti splynout s davem a zároveň se musí vyrovnávat s tradicemi, na kterých rodiče i po letech v cizí zemi stále lpí. A lední hokej tedy mezi tyto tradice rozhodně nepatří. Přesto hokejisti z Paňdžábu bojují jako Singhové (Lvi). A jejich kapitán v mezičase zvládá i rychlobruslení a krasobruslení. Více než cameo Akshaye Kumara mě zaujalo cameo nenápadného artového herce Ranjita Chowdhryho. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Už jsem jsi říkal že konečně se natočí opět pořádny film o hokeji, vždyt hokej je užasny sport a tech filmu je až moc málo a pokud se nějaky dostane na filmové plátno většinou obrovsky sklame. Aspon herecky vykon hlavniho hrdiny byl uspokojivy i hokej zamiřil hodne daleko, než sme zvyklý v realitě a ke konci hodně mimo tento sport.. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Filmov o hokeji je ako šafránu, a tak asi naozaj úplne každý stoji za pozretie. Čo však môže ponúknuť príbeh o teame indických amatérov, ktorí si snažia vydobyť rešpekt a uznanie v mestskej lige? No už len tá kombinácia India + hokej znie naozaj divoko, takže zázraky čakať netreba. Avšak nebolo to len o hokeji, ale aj rodine, konflikte medzi synom a otcom, o tradícii, predsudkoch a ako inak, aj Láske. Možno až príliš veľa sa do toho snažili natlačiť, a nejako to stratilo ten pravý efekt. O atmosfére asi ani nehovorím, lebo Sikhovia v turbanoch hrajúci hokej a udelená výnimka na bojovnícke helmy - no čo ja viem? Nejako mi to vadilo proste, aj celá tá podivná zápletka + očakávaný koniec. ()

kjama 

všetky recenzie používateľa

Tento film mě naprosto odrovnal v kladném slova smyslu :). Spojuje prvky bollywoodu s ledním hokejem. Je plný tanečků a zpěvů, dokonce i na ledě, touhy po uznání a snahy nalézt místo ve světě. Nechybí milostná zápletka a také závěrečný nervydrásající hokejový zápas. Kdo se chce pobavit, má rád muziku a hokej, je to film přesně pro něj. ()

Reklama

Reklama