Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (110)

plagát

Murderville (2022) (seriál) 

Bohuzial, ani vtipne, ani zaujimave. Velke sklamanie. Tesil som sa, ze to bude taka zabavna jednohubka

plagát

Expanze - Popel Babylonu (2022) (epizóda) 

Super serial. Skoda toho konca, mnoho veci zostalo nezodpovedanych, kludne mohla mat aj tato seria 10 casti. Absolutne nevieme, co sa stalo s protomelokulou, vobec neviem aky mala vyznam dejova linia s “psami s liecitelskymi schopnostami.”

plagát

Šialený Max (1979) 

Toto je co? Ani postapokalypticka buducnost ani Mad Max

plagát

Eternals (2021) 

Toto sa nepodarilo a malo to skvely potencial. Skoda

plagát

Rozprávková cesta koníka Hrbáčika (2021) odpad!

Tak toto je riadny hnoj, efekty na urovni Rodinnych pripadov. A to som si myslel, ze vacsie dno, ako Slovenska “filmova tvorba” uz neexistuje. Skoda, pretoze som sa na film velmi tesil, kreslena verzia je super.

plagát

Thunder Force (2021) odpad!

Vacsia sracka ako tento film je snad len komentar od jedneho z uzivatelov. Vraj “lepsie ako trapny Marvel, ktory nevie, ci je drama, komedia alebo akcny film.” Mily uzivatel/ka, neviem na com ficis, ale musi zo byt kvalitny matros. Peace

plagát

Utajený pasažér (2021) 

Čakal som napínavé vesmírne dobrodružstvo, ale toto bolo všetko, len nie dobrodružstvo. Film veľmi nudný, v podstate sa tam nič nedeje, len nudné konverzácie. Žiadny inštinkt prežitia, ani nevieme, prečo tam ten čierny pasažier bol, ako sa tam dostal, ani nič. Proste sa doslova prepadol. Čakal som oveľa lepší film, toto bolo spravené len tak, aby sa naplnil program Netflixu, bez nápadu, bez vášne, bez emócií. Slabota, ale keďže vesmír je moja srdcovka, dávam 2 hviezdy, ale je to fakt slabota.

plagát

‘Ohana: Rodina je poklad (2021) 

Tento film ani nemohol byt mysleny vazne. Toto by nepozerali ani deti, pre ktore je film urceny. Jedina hviezda za Havajsku prirodu, ale je to fakt strateny cas, konkretne 2 hodiny, ktore vam uz nikto nevrati

plagát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Veľmi smutne, ale pravdivo zobrazená realita odzrkadľujúca súčasné myšlienkové nastavenie konzumnej spoločnosti, ktorej chamtivosť a hlad po peniazoch spôsobuje postupný zánik divokej ríše, ktorej existencia je nevyhnutná aj pre nás.

plagát

Ali vie, po čom muži túžia (2019) odpad!

Popri domácom cvičení si zvyknem pustiť film. Tento výtvor takmer spôsobil, že som sa vykašlal na cvičenie a začal sa prežierať kvôli depke. Otrasné.