Reklama

Reklama

Vitajte v džungli

  • Česko Vítejte v džungli (viac)
Trailer 2

V reklamnej spoločnosti dôjde k rozrtržke, keď Chrisov (Adam Brody) najlepší návrh loga novej značky toaletného papiera ukradne jeho kolega Phil (Rob Huebel). Riaditeľ firmy konštatuje, že jeho zamestnanci nie sú dostatočne kolegiálni a rozhodne sa, že všetci musia absolvovať náročný teambuilding v prírode, aby si vylepšili medziľudské vzťahy. Najme bývalého vojaka Storma Rothchilda (Jean Claude Van-Damme), aby všetkých zamestnancov vzal na opustený ostrov, kde budú nútení v ťažkých podmienkach spolupracovať, aby prežili, čím utužia svoj kolektív. Problémy však nastanú, keď pilota lietadla, ktorý ich priviezol na ostrov, nájdu mŕtveho a vedúci výpravy Storm sa kamsi ztratil. Od tejto chvíle Chris a jeho kolegovia musia zviesť ťažký súboj o prežitie nielen s divokou prírodou, ale aj navzájom medzi sebou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (154)

MorraEddie 

všetky recenzie používateľa

V poslední době se mi to stává velmi často,že se na nějaký film těším,protože mě navnadí trailer a navíc do filmu šoupnou nějakého mého oblíbence a světe div se výsledek je úplně někde jinde než mé očekávání. Přesně tímto problémem trpí i Welcome to the Jungle. Film získal mou pozornost díky JCVD,protože jsem očekával že mu bude patřit hlavní role a navíc ten souboj s tygrem byl geniální . K mému údivu JCVD ve filmu strávil minimum času a filmové scény bez jeho postavy postrádaly to nejdůležitější a to je v tomto případě VTIP a na výsledku je to sakra znát. S takovou se jedná o né moc vtipnou podprůměrnou komedii na kterou do hodiny zapomenete. ()

ZdenoLo 

všetky recenzie používateľa

Že by sa aj Jean-Claude Van Damme inšpiroval Dennym Trejom, Stevenom Seagalom a podobnými hlupákmi, ktorí v posledných rokoch pre záchranu zobrali každú sračku? Toto je asi nejaký nový módny trend natočiť totálnu blbosť, šupnúť tam nejakú tú hviezdu z 90tých rokov a čakať že to bude mať neskutočný úspech. Celá táto zlepenina nemala ani hlavu ani pätu. Pár krát som sa síce pousmial ale aj to neviem či nebolo náhodou nasilu. Zaujímal by ma rozpočet, lebo takéto niečo by som za 5€ a 2 gastrolístky zvládol aj ja z Jožom Pročkom u nás v mestskom parku. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem na to nechtěl koukat. Pustil jsem si to jako film u kterýho usnu jako takovou zvukovou kulisu. Jenže tohle bylo tak špatný, že se u toho ani usnout nedalo. Jean-Claude Van Damme vypadá jako starý vytahaný vemeno a jeho hereckej projev je ještě topornější než kdykoliv předtím. Nejvtipnější postavou je tady Brenda. Najde se tu i pár vydařených hlášek ale jako celek je to hroznej průjem, kterej je těsně nad hranicí odpadu. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, videl som len druhú polovicu v ktorej Van Damme hral tretie husle, takže hodnotím z tohto pohľadu. Ak by bol v centre diania, tak by to bola iná pesnička, pretože si zo seba parádne robí srandu. Všetky scény s ním sú super, o to viac som sa potom prenudil všetkým ostatným okolo. Verím, že na papiery zápletka vyzerala lepšie, ale jej spracovanie je celkom nuda na ktorej vidno obmedzený rozpočet aj schopnosti jej tvorcov. 4+/10 ()

vikino1 

všetky recenzie používateľa

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama